Studeni 09, 2017 4227

Grad Vodice domaćin 9. godišnjeg susreta gradonačelnika i poduzetnika: U sklopu susreta održat će se Okrugli stolovi na kojima će sudjelovati brojni ministri

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Grad Vodice su domaćin 9. godišnjeg susreta gradonačelnika i poduzetnika, koji će se održati od 22. do 24. studenog u hotelu "Olympia". U sklopu susreta održat će se brojne tribine i okrugli stolovi. Održat će se i Izborna Skupština udruge Gradova u Republici Hrvatskoj.
Susret će otvoriti gradonačelnica Grada Vodica Nelka Tomić, župan Šibensko-kninski Goran Pauk i predsjednik udruge gradova Željko Turk.

 

Iz programa izdvajamo okrugli stol "Kako uskladiti razvoj destinacije s razvojem zajednice", na kojem će uz ministra Garia Capellia, gradonačelnicu Grada Vodica Nelku Tomić, sudjelovati gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković, gradonačelnica Supetra Ivana Marković, gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić i gradonačelnik Novigrada Anteo Milos.
Na okruglom stolu na temu "Zbrinjavanje otpada i lokalni razvoj" sudjelovat će ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Čorić, gradonačelnik Pazina Renato Krulčić, gradonačelnik Jastrebarskog Zvonko Novosel, direktor fonda ZOEU Dubravko Ponoš i Igor Cerinski (HT).
Uz ministra financija Zdravka Marića i ministra uprave Lovro Kušćevića, na okruglom stolu "Budućnost lokalne samouprave" sudjelovat će gradonačelnik Zaprešića Željko Turk, gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, gradonačelnik sv. Ivan Zeline Hrvoje Košćec, dogradonačelnica Zagreba Jelena Pavičić Vukičević, Dario Hrebak (Grad Bjelovar) i Anto Bajo (institut za javne financije).
Ministar državne imovine Goran Marić vodit će tribinu "Strategija upravljanja državnom imovinom" a ministrica Gabrijela Žalac tribinu "EU fondovi i regionalni razvoj".

djelomob1.jpg