Studeni 15, 2017 4807

Program "Uredimo naše Vodice": Grad Vodice putem Javnih radova na šest mjeseci zapošljava čak 100 radnika

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Grad Vodice objavio je Javni poziv kojim se traži 100 kandidata za izvođenje javnih radova u Programu „Uredimo naše Vodice" koji će se provoditi na području Grada Vodica u vremenskom razdoblju od šest mjeseci. Planirani početak javnog rada utvrdit će se u dogovoru s HZZ-om, a zapošljavanje u ovom programu aktivna je mjera kojoj je cilj društveno korisnim radom povećati zapošljavanje nezaposlenih osoba, afirmirati njihovu socijalnu uključenost i ublažiti socijalne posljedice njihove nezaposlenosti.

 

Program „Uredimo naše Vodice" koji će se provoditi na području Grada Vodica u sklopu mjere Javni rad obuhvaća poslove čišćenje drveća i niskog raslinja, saniranje divljih odlagališta otpada, održavanje poljskih puteva, pomoć pri izradi protupožarnih prosjeka i putova, čišćenje i održavanje rubnih pojaseva uz more, te saniranje nerazvrstanih cesta zbog posljedica bujičnih poplava. U vremenu kada, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta poput snijega, nije moguće odrađivati poslove prvotno definirane programom javnog rada osobe će biti upućene na druge društveno korisne poslove poput čišćenja snijega, čišćenja i održavanja zatvorenih prostora u vlasništvu Grada, dostave namirnica starijima i nemoćnima i slično. – saznajemo iz gradske uprave

Informacije o uvjetima prijave na natječaj i ciljanim skupinama se mogu provjeriti kod djelatnika Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te pronaći na web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje http://mjere.hr/mjere/javni-rad/ .

Mjeru javnog rada ne može koristiti osoba koja je radila u javnom radu u vremenu duljem od 12 mjeseci u posljednje tri godine.

Prijave se podnose na adresu: Grad Vodice, Ive Čače 8, 22211 Vodice, uz dostavu potrebne dokumentacije, u roku 5 dana od dana objave Javnog poziva na stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

U prijavi na Javni poziv potrebno je navesti osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresu stanovanja, broj telefona, e-mail adresu), te sljedeće priloge:
- životopis
- preslika osobne iskaznice
- dokaz o stečenoj stručnoj spremi (preslik svjedodžbe/diplome)
- dokaz/uvjerenje iz evidencije Zavoda za zapošljavanje o statusu nezaposlene osobe
- dokaz o dosadašnjem radnom iskustvu (potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje).

O vremenu održavanja intervjua kandidati će biti obaviješteni putem elektroničke pošte i /ili kontakt broja telefona navedenog u prijavi.

Javni poziv će biti objavljen na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i na web stranici Grada Vodica www.grad-vodice.hr

Obracaz Prijave preuzmite OVDJE

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 15 Studeni 2017 15:11
djelomob1.jpg