Prosinac 19, 2017 3538

Završena akcija ''DVA SRCA ZA SRCE HRVATSKE''

Prikupljeno 92 paketa humanitarne pomoći za socijalnu samoposlugu u Vukovaru

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Humanitarna akcija ''DVA SRCA ZA SRCE HRVATSKE'', kojom prigodom se prikupljala hrana, higijenske potrepštine i školski pribor za socijalnu samoposlugu u Vukovaru o kojoj skrbi Humanitarna udruga ''DUGA – VUKOVAR'' završila je u ponedjeljak 18. prosinca. Paketi pomoći zapakirani su, utovareni u dva kombija i sutra, u srijedu 20. prosinca bit će isporučeni socijalnoj samoposluzi u Vukovaru.

- U ovih 18 dana koliko je trajala akcija prikupljeno je 92 paketa, cca 1,5 tone humanitarne pomoći – rekao nam je Mijat Zoran, predsjednik udruge Daj 5 od srca te se ovim putem zahvalio prvenstveno svim ljudima dobre volje i velikog srca koji su podržali ovu akciju.

Zahvaljujemo se Gradu Vodicama na doniranim pet tisuća kuna s kojima su kupljeni artikli koji nedostaju. Hvala i OŠ Vodice, OŠ Čista Velika, dječjem vrtiću Tamaris iz Vodica i Čiste Velike, trgovini Riva, udruzi roditelja i djece Bodulići, TZ Zlarin i mještanima otoka Zlarina.

P1010956.JPG

Svu prikupljenu pomoć utovarili smo u dva kombija, jedan od ŠD Hrvatski branitelj dragovoljac i drugi od Night cluba Exit, a trgovina Unielektro iz Vodica donirala je rezervoar goriva za jedan kombi te im se ovim putem svima zahvaljujem. U Vukovaru smo u srijedu popodne kada će biti izvršena isporuka.

Humanitarna udruga Daj pet od srca zahvaljuje svim ljudima dobra srca, koji su podržali ovu akciju, priključili se i svojim donacijama omogućili da se uspješno odradi ova akcija – zaključio je na kraju Zoran Mijat

P1010959.JPG

Spomenimo, ovo je druga godina kako Humanitarne udruge Daj pet od srca iz Vodica i Riječko srce iz Rijeke organiziraju prikupljanje pomoći za socijalnu samoposlugu u Vukovaru. Ove godine akcija je trajala od 01. do 18. prosinca

P1010958.JPG

djelomob1.jpg