Siječanj 25, 2018 4791

Živi zid kreće sa svojim djelovanjem i u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Kao ogranak, sada već treće najjače stranke u Republici Hrvatskoj, obavještavamo svoje sugrađane da ŽZ kreće sa svojim djelovanjem i u gradu Vodice. - stoji u pripćenju Živog zida Vodice

" Živi zid je aktivistički - politički pokret i parlamentarna stranka koja okuplja sve društvene slojeve i grupe koje ostavljaju ideološke podjele i svu snagu usmjerava na rješavanje temeljnih društvenih problema, problema koji su ugrozili egzistenciju velike većine hrvatskih građana. Živi zid se prihvaća etikete "lijevo ili desno" jer je najdesniji kad treba stati za dom, a najljeviji kad treba stati uz narod. Okupljaju aktiviste koji svojim tijelima sprječavaju deložacije. Smatraju da je pravo na dom jedno od osnovnih ljudskih prava što potvrđuje Članak 34. Ustava Republike Hrvatske "Dom je nepovrediv". Ako ovršitelji žele oduzeti dom po nalogu banke, porezne uprave ili pravosudnog aparata, a iscrpljene su sve ostale pravne mogućnosti, spremni su na obranu doma pasivnim otporom. "

Ponukani samom ideoligijom treće opcije odabiremo biti dio onoga što može promjeniti i unaprijediti živote svakog građanina RH, a posebno svojih sugrađana. Kao mladi ljudi, koji još uvijek nisu odlučili odustati od svog grada a kamoli države, smatramo da imamo puno pravo tražiti odgovore na mnoga NE POSTAVLJENA pitanja i sudjelovati u odlukama važnima za naš bolji dom. Ne da samo mi imamo pravo nego svi imaju pravo postaviti pitanje, a naše, tek prvo u nizu glasi-" Zašto zadužujete Vodice ako vlastiti proračun može izdržati izgradnju određenih projekata ili da preoblikujemo, gdje ide 'višak' novaca iz proračuna?

Naravno, očekujemo odgovor kao što bi ga svatko trebao očekivati i u konačnici dobiti, u suprotnom osim na sebe, mi ne možemo računati ni na koga. O našem djelovanju biti će te obavješteni putem medija i društvenih mreža, u nadi da će te nama mladima dati šansu da ostanemo u gradu kojeg volimo i učinimo suživot ljepšim.

Alen Škerić – Živi Zid Vodice

Tags
Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 25 Siječanj 2018 11:47
djelomob1.jpg