Siječanj 30, 2018 2920

Započela Javna rasprava o Prijedlogu IV. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Vodica

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Jučer, 29. siječnja u prostorijama male Gradske vijećnice izložen je Prijedlog IV. izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Grada Vodica. Prijedlog će biti izložen petnaest dana, do 12. veljače 2018. godine svakog radnog dana od 8 do 14 sati.

Javno izlaganje o Prijedlogu IV. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Vodica održat će se 8. veljače 2018. godine u podne u dvorani za sastanke Grada Vodica, Ive Čače 8.

Pozivaju se sve fizičke i pravne osobe koje imaju određeni pravni interes na području Grada Vodica da sudjeluju u javnoj raspravi te da tijekom javnog uvida i javnog izlaganja daju svoje primjedbe, prijedloge, mišljenja i/ili očitovanja o Prijedlogu IV. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Vodica.

Prijedloge i primjedbe o prijedlogu Plana mogu se predložiti usmeno i na zapisnik tijekom javnog izlaganja te se iste mogu uputiti u pisanom obliku nositelju izrade Upravnom odjelu za gospodarstvo, imovinu i prostorno planiranje, Grada Vodica, Ive Čače 8, do zaključno, utorka,13. veljače 2018. godine. Primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u roku ili nisu čitljivo napisani, ne moraju se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

Spomenimo kako Prijedlog IV. izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Grada Vodica možete vidjeti i na službenim stranicama Grada Vodica na ovom linku

djelomob1.jpg