×

Upozorenje

JFile: :read: Nije moguće otvoriti datoteku: https://api.flickr.com/services/rest/?method=flickr.photosets.getPhotos&photoset_id=72157663673000987&format=json&media=photos&per_page=400&api_key=4440cefd54582319b78afe7dc9708b35&nojsoncallback=1&extras=date_taken,date_upload,geo,icon_server,last_update,license,machine_tags,media,o_dims,original_format,owner_name,path_alias,tags,url_m,url_o,url_s,url_sq,url_t,views
Veljača 13, 2018 3110

U organizaciji Liste našeg mista: Održan Okrugli stol povodom V. sjednice Gradskog vijeća

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Nastavljajući dosadašnju praksu Lista našeg mista organizirala je i održala danas u konobi Dalmata Okrugli stol povodom sutrašnje sjednice Gradskog vijeća. Pored članova Liste, na okruglom stolu sudjelovali su i zainteresirani mještani koji su izložili svoje probleme i primjedbe, a vijećnici Liste našeg mista na iste će tražiti odgovore od nadležnih mjerodavnih službi u sklopu sjednice Gradskog vijeća.

Na samom početku, voditelji Okruglog stola osvrnuli su se na nedavno održano Javno izlaganje o Prijedlogu IV. izmjena i dopuna Prostornog plana te zadržali svoj stav koji su iznijeli na raspravi, a to je da se ne ide u daljnje Izmjene i dopune prostornih planova sve dok se u našem gradu ne napravi dugoočekivana kanalizacija.

Govoreći o točkama Dnevnog reda nadolazeće V sjednice Gradskog vijeća, vijećnici LNM predlažu čak 27 amandmana, što je prema njihovim riječima, najviše što ga je ijedna politička opcija u Vodicama priložila. Više o amandmanima, saznat će se sutra na sjednici Gradskog vijeća.

Iz Liste našeg mista i dalje pozivaju građane da im iznesu svoje prijedloge i probleme bilo putem ovakvih Okruglih stolova ili putem drugih vidova komunikacije.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 13 Veljača 2018 22:41
djelomob1.jpg