Ožujak 10, 2018 5193

Godišnja skupština DVD-a Vodice: Vodički vatrogasci spremni su uvijek pomoći

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

U nazočnosti brojnih gostiju vodički su dragovoljni vatrogasci večeras u gradskoj vijećnici održali godišnju skupštinu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vodice. Skupštinu je vodio predsjednik DVD-a Ivan Jozić, a radu skupštine su uz domaće vatrogasce, predstavnike susjednih DVD-a, predstavnike županijske vatrogasne zajednice nazočili dogradonačelnik Stipe Bosotin i predsjednik Gradskog vijeća Marin Mikšić.

Nakon intoniranja državne i vatrogasne himne te minutom šutnje za sve stradale vatrogasce prešlo se Dnevni red u kojem su navedene aktivnosti i financijsko izvješće u prošloj godini te plan rada za 2018. godinu.

- Deset godina organizirali smo Mimohod sjećanja za stradale vatrogasce na otoku Kornatu, međutim odlučeno je da se ove godine sjećanje na stradale obilježava na drugačiji način, prvenstveno organizacijom natjecanja Fire Combat, ali i drugim događanjima o kojima ćemo javnost pravovremeno obavijestiti. Uskoro ćemo objaviti i rezultate akcije Srce kornatsko koja je uspješno provedena diljem Hrvatske i u kojoj se skupilo oko 200.000 kuna, a koje su uplaćene udruzi Krijesnica. – rekao je međuostalim tajnik DVD-a Vodice Marinko Mićin zahvalivši se na kraju kolegama iz DVD-a Rogoznica koji su velikodušno ustupili Šumsko vatrogasno vozilo koje će biti od velike pomoć u nadolazećoj sezoni te Gradu Vodicama na odobrenim 30.000 Kn za opremanje istog vozila.

P1070906.JPG

Sva izvješća usvojena su jednoglasno, a nakon njih uslijedila je podjela diploma, priznanja i zahvalnica, a primili su ih Tomislav Bilać, dugogodišnji član DVD-a Vodice (brončana medalju), Grgo Skočić (vatrogasna spomenica za 10 godina članstva i zahvalnica za potporu u radu društva), Toni Šprljan (vatrogasna spomenica za 20 godina članstva), Ante Marinčić (vatrogasna spomenica za 20 godina članstva), Tomislav Juričev Špririć, Marinko Mićin (vatrogasna spomenica za 20 godina članstva), predstavnik DVD-a Rogoznica Ante Lušić za pomoć, predstavnik Zagora Prometa Igor Lozančić (zahvalnica), Gradu Vodicama (zahvalnica za pomoć) koju je primio dogradonačelnik Stipe Bosotin, Omeru Ređepoviću za poseban doprinos radu Društva, Antoniji Skočić za poseban doprinos u radu Društva te Petru Grgurevu za poseban doprinos i potporu u radu društva.

Na kraju skupštine uslijedile su pozdravne riječi gostiju, dok je dogradonačelnik Stipe Bosotin koji je i sam dugo godina bio član DVD-a Vodice naglasio kako će Grad Vodice i u budućnosti nastojati pružati potporu DVD-u Vodice kao što je to činio i svih ovih godina s ciljem daljnjeg unaprijeđena njihova rada.

U sklopu odlično organizirane skupštine uslijedila je i večera u restoranu Šimun Vodice.

djelomob1.jpg