Travanj 27, 2015 2953

Fotogalerija: Pogledajte 17. MTB XCO utrku viđenu kroz objektiv mladog vodičkog fotografa Antonia Matića

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Na još jednom odlično obavljenom i to 17. MTB Weekendu u Vodicama posjetilo nas je preko 170 natjecatelja iz Belgije, Italije, Mađarske, Azerbejdžana, Bosne i Slovenije.

U subotu su naše lokalne ženske snage odvozile „Babes on bike", a pobjedu je odnijela Šinkica Ivas i zaradila, čini mi se, frizuru u Kiare. Također svi strani pristigli natjecatelji uživali su i u programu alke, a zatim i koncerta Kost&Kože do sitnih jutarnjih sati.

Pobjedu ove godine u najtežoj kategorije odnio je talijan Andrea Dei, dok je naš Carlo Petković bio 20.

Tonko Juras bio je srebreni u kategoriji Mastera A, a Roko Fržop uvjerljivo je slavio u kategoriji Kadeta a Tomislav Barešić slavio je kao drugi u kategoriji Sport.

 

Moramo se pohvaliti nikad većim brojem natjecatelja iz domaćeg BBK Orlov Kruga te smo tako i pokupili nagradu za 3. najbolji klub u Hrvatskoj. - zadovoljno kažu iz BBK Orlov krug

Također, utrka je privukla velik broj gledatelja koji su se ostali zapanjeni brzinom, padovima i naravno, koji su navijali iz petnih žila.

Naša utrka slovi kao jedna od najbolje organiziranih, najatraktivnijih utrka i kao takva je uvijek rado u kalendarima biciklista, ali i rekreativaca čiji broj raste iz dana u dan - kazali su na kraju iz BBK Orlov krug.

Na kraju pogledajte prekrasnu fotogaleriju utrke koju je fotografirao mladi fotograf Antonio Matić

Tekst napisala: Nera Fržop

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 27 Travanj 2015 20:23
djelomob1.jpg