Svi 11, 2015 2308

Vrlo uspješan vikend za vodičke bicikliste

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Na drugoj utrci „Uspon na Biokovo" održanoj proteklog vikenda u organizaciji BK Makarska član BBK „Orlog krug" Ivica Mesarić osvojio je treće mjesto u kategoriji cestovnih biciklista. Težak uspon u dužini od 30 km od Makarske rive do vrha Sv.Jure na 1762 metra nadmorske visine Mesarić je svladao za 1 sat 37 minuta i 10 sekundi, za pobjednikom Antonijem Baraćem iz BK Livno zaostao je 4 minute.

 

bbk3.jpg

Dan kasnije, članovi BBK „Orlov krug" nastupili su na prvoj utrci XC kupa Bosne i Hercegovine održanoj u Širokom brijegu. Na iznimno tehničkoj stazi „orlovi" su ubrali čak četiri medalje. Ivica Mesarić slavio je u kategoriji mlađih veterana, dok je Đenis Čanjevac u istoj kategoriji bio drugi. Tomislav Barešić nastupio je u klasi elite i osvojio treće mjesto, dok je Joško Fržop bio najbrži stariji veteran. Antonio Barišić osvojio je peto mjesto među mlađim veteranima.

 

bbk2.jpgRoko Fržop je pak, s mladom je cestovnom reprezentacijom pod vodstvom Nina Potočkog nastupio na etapnoj utrci GP Matoušek u Češkoj. Nažalost, zbog pada u prvoj etapi Roko je ostao bez rezultata u ukupnom plasmanu, ali je u preostalim etapama imao zapažene nastupe i uz Viktora Potočkog bio je naš najistaknutiji reprezentativac na ovoj jakoj međunarodnoj utrci.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 11 Svi 2015 11:58
djelomob1.jpg