Listopad 04, 2015 3772

U sjećanje na kornatske heroje

Mladi Roko Fržop slavio na osmom MTB Gabrinom maratonu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Osmu godinu zaredom u znak sjećanja na Gabrijela Skočića i njegove prijatelje vatrogasce koji su tragično poginuli kao članovi DVD Vodice na otoku Kornatu održava se biciklistički Gabrin Maraton.

Utrku kao i svake godine organizira BBK Orlov krug u suradnji s DVD Vodice, JVP Vodice, TZ Vodice te uz potporu Grada Vodica.

Na ovogodišnjem maratonu sudjelovalo je 160 biciklista iz Vodica, Šibenika, Splita, Makarske, Senja, Zadra, Gračaca i Zagreba

Start i cilj ovog kružnog maratona je bio kod vatrogasnog doma, gdje je bila i dodjela nagrada. Prije službenog proglašenja pobjednika minutom šutnje i polaganjem vijenaca odana je počast preminulim kornatskim vatrogascima.

 IMG_3947_Custom.JPG

Manji maraton (18 km) odvozilo je 105 biciklista a najbrži je bio Damir Senečić (BK Faust Vrančić). Drugo mjesto pripalo je Pašku Gracinu iz Primoštena a treći je bio Vodičanin Antonio Ivas.

U većem maratonu (53 km) sudjelovalo je 55 natjecatelja. Prvo mjesto pripalo je Roku Fržopu iz BBK Orlov krug Vodice, drugi je bio Tonko Juras također iz BBK Orlov krug a treće mjesto pripalo je Marku Fržopu (BK Biker)

 IMG_3914_Custom.JPG

Dodjeljivale su se nagrade i u kategoriji žene a najbolja među njima je bila Tanja Barišić (BBK Orlov krug), Ana Stančić iz BK Faust Vrančića zauzela je drugo mjesto a treće pripalo je Ani Okmazić iz Makarske

Pored pehara pobjednicima su urečene i nagrade sponzora.

IMG_3951_Custom.JPG

Organizator utrke BBK Orlov krug zahvaljuje se svim natjecateljima na sudjelovanju u utrci. Posebna zahvala u ime organizatora ide sponzorima Hotelu Punta, Raftrek Adventure Travelu, Obrtu Račić iz Murtera, Agenciji MagTors, Pekari Babić te trgovini Djelo i Cvjećarni "Jasmin".

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 04 Listopad 2015 17:53
djelomob1.jpg