Veljača 20, 2016 2945

MTB utrka Andalucia bike race

Vodičanin Marko Fržop vozi na jednoj od najjačih utrka u EU

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Sutra u Španjolskoj pokrajini Andalucia počinje etapna MTB utrka Andalucia bike race. Marko Fržop starta utrku s kolegom slovencem Petrom Veselom.

Andalucia je jedna od najjačih utrka u EU i rangirana je najjačim S1 rangom svjetske biciklističke federacije. Samo Cape Epic u MTB natjecanjima je rangiran jačom, Horse kategorijom.

m2.jpg

Podsjetimo, Marko je sudjelovao na prošlogodišnjem Cape Epicu u Južnoafričkoj Republici, a isto tako i njegov sadašnji partner, koji je na Epicu pobjedio u kategoriji mix teamova s Njemicom Ivone Craft.

Petar i Marko se natječu u kategoriji Mastera 1, a na utrci je prijavljeno oko 500 ekipa iz cijelog svjeta, konkurencija je izuzetno jaka!

"Start naše ekipe je sutra u 12:50, pred nama je kronometar na jako teškoj stazi. 50 km s preko 1500 uspona. Dobili smo informacije da je staza toliko strma da su neki od najjačih svjetskih vozača danas na treningu gurali. U utrku krećemo neopterećeni, ne znamo što možemo očekivati, jer je konkurencija prejaka", kazao nam je Marko u današnjem javljanju iz Španjolske.

m1.jpg

Sutra slijedi izvještaj sa utrke.

 

Poslijednja izmjena dana Subota, 20 Veljača 2016 23:18
djelomob1.jpg