×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 969

U odnosu na prošle obljetnice smrti tvorca moderne i euronatovske, demokratske i slobodne Hrvatske, za ovogodišnju su dekroatisti i detuđmanisti, Jude i Pilati, imali „pobjednički" razlog za još veće i radosnije slavlje smrti najvećeg sina hrvatskog naroda u Dvadesetom stoljeću. U tragičnom procesu, koji još uvijek traje, dekroatiziranja i detuđmaniziranja Lijepe Naše, ovogodišnji spomen smrti prvog hrvatskog predsjednika doktora Franje Tuđmana, u znaku je „pobjede" hrvatskih Juda i haaških Pilata, dijelom onih iz pozicije i svih iz opozicije, koji u svojim politički i ljudski prljavim jazbinama, mijenjanjem imena i prezimena, slave Tuđmanovu smrt, smrt njegova generala Praljka i nepravednu presudu "Prliću i ostalim" u političko interesnom Haaškom sudu.

Piše Vinko Đotlo, tajnik Udruge Hrvatski Domobran, Šibensko-Kninske županije, ogranak Vodice

Odzvanjali su tisuće glasova oduševljenja na Godišnjoj Skupštini Hrvatski Domobran Udruga ratnih veterana Hrvatske održane krajem 2015. u Zagrebu, glavnom gradu svih Hrvata, na kojoj je Blaženi Alojzije Stepinac proglašen zaštitnikom Udruge.

Bio je to povijesni hrvatski Dan, poslije kojeg nije više išta bilo isto kao prije. Dan od kojeg, i sa kojim, je Zapadna Europa, a zatim i drugi dio svijeta, počeo priznavati svoje grijehe prošlosti prema Hrvatskoj, među kojima je, uz grijeh prema Vukovaru, Škabrnji, Dubrovniku, i onaj kada su na Bleiburgu izdali i predali hrvatski narod u ralje najzločinačkije ideologije u povjesti čovječanstva, komunizmu.

Najnovije
 • Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta
  Information
  Podijeli
  Information

  Nedjeljno litretavanje po Vodicama: Nakon šetnje i kupanja na birališta

  Information
Najčitanije

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Leć - Vodice
+385 22 443 787

TRŽNICA VODICE

Slider
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close