Studeni 12, 2019
Infovodice

Infovodice

Započela je pikado sezona 2019/2020 u kojoj se s područja našeg grada natječe se ekipa P.K. SVETA ANA iz Čiste Velike koja nastupa u 1. Županiskoj ligi.

Olujno jugo koje puše brzinom 80-90 kilometara na sat, na trenutke i do 110 kilometara, sa svojim velikima valovima i plimom dobro je poplavilo vodičku rivu, a prometovanje skoro pa je nemoguće tim dijelom.

Hit komedija „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada“ – prvi dio, autora Stanka Holcera, osmišljena je kao SEX I GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi u cijelom svijetu prikazani su u ovoj scensko-muzičkoj izvedbi koja gostuje u Hrvatskoj i susjednim državama. Komedija je ostvarila veliki uspjeh u Zagrebu, Splitu, Rijeci....

Članovi karate kluba ‘’OKIT VODICE’’ osvojili su šest medalja na Međunarodnom karate turniru 5.’’PLOČE OPEN’’.

Povodom Dana hrvatskih knjižnica nagrađeni su najmarljiviji članovi Gradske knjižnice Vodice u ovoj godini. 

U spomen na don Franu Šimata, u srijedu, 13. 11. 2019., obilježiti će se šesta obljetnica njegove smrti.

Crveni križ Vodice i Klub darivatelja krvi Vodice organiziraju akciju darivanja krvi. Akcija će se održati u prostorijama Kluba darivatelja krvi Vodice u srijedu 13.11.2019.  od 09:00 do 13:00 sati. 

Iako naizgled izgledaju daleko do ljetnih školskih praznika nas dijeli još vrlo malo. Kako bi ovo ljeto Vaše dijete provelo aktivne ljetne praznike agencija Cromovens iz Šibenika ima nevjerojatnu  ponudu za sve željne učenja engleskog jezika u Engleskoj.

NK Vodice objavio je priopćenje u kojem navodi da je Nogometni klub Vodice sa dosadašnjim trenerom Zoranom Slavicom sporazumno dogovorio raskid ugovora. 

I ovog vikenda 8 boraca kluba Hrvatski branitelj dragovoljac briljiralo je na međunarodnom turniru u Kutini. Među 504 natjecatelja iz 67 klubova i 7 država za medalje izborili su se: 

Stranica 1 od 1101

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close