Kolovoz 12, 2020
Infovodice

Infovodice

Iako se činilo da će jako kolovoško sunce i poprilična sparina omesti današnju akciju darivanja krvi u Vodicama, odaziv osoba koje su jutros došle u sportsku dvoranu osnovne škole opet je bio ugodno iznenađenje.

Sutra, 13. kolovoza (četvrtak) u vremenu od 16 do 21 sat na području Policijske uprave šibensko-kninske će se provoditi ciljana preventivno represivna akcija usmjerena na suzbijanje prekršaja koje uzrokuju vozači mopeda i motocikla.  

Protekli vikend mladež Bile Vlake organizirala je tradicionalni jednodnevni malonogometni turnir „Bila Vlaka 2020„ ,  na kojem je sudjelovalo 21 ekipa iz Zadarske i Šibensko - kninske županije. Organiziran je i turnir u kartama.

Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, su prijavljene tri teške krađe, od kojih jedna u pokušaju, i pet krađa, i to: 

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije deset osoba oboljelo je od zarazne bolesti COVID-19. 

Muzej grada Šibenika je u suradnji sa Šibensko-kninskom županijom 2017. godine tiskao knjižicu "Arheološki vodič po Šibensko-kninskoj županiji" na hrvatskom i engleskom jeziku. 

Djelatnici tvrtke ,,AS - EKO" provesti će adulticidno tretiranje komaraca (zamagljivanje ULV postupkom) na području GRADA VODICA u razdoblju od 13. do 20. kolovoza

Šestu godinu zaredom na vodičkoj se rivi održava Sajam domaćih proizvoda u organizaciji LAG More 249 i suradnji s Gradom Vodice kako bi turiste upoznali s tradicijskim produktima iznimne kvalitete i izvrsnosti iz našeg kraja.

Posljednjih deset dana sve je više novooboljelih koji su povezani s boravkom u klubovima najviše na obali, zbog čega se među stranim i domaćim turistima bilježe novooboljeli od COVID-19. 

Želimo da učenici budu u svojim učionicama i da se nastava potpuno izvodi u školama, rekao je Momir Karin, pomoćnik ministra obrazovanja i znanosti, jutros u HRT-ovoj emisiji Dobro jutro, Hrvatska govoreći o novoj školskoj godini, koja počinje 7. rujna.

Stranica 1 od 1237
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close