Siječanj 16, 2021
Infovodice

Infovodice

Na sinoćnoj sjednici Predsjedništva i Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Grada Vodica, između ostalog, raspravljalo se i o lokalnim izborima koji će se održati na proljeće ove godine. 

U Hrvatsku je stigao prvi hladni val ove zime zbpg čega je Državni hidrometeorološki zavod izdao posebno upozorenje te za neka područja najavio umjerenu i veliku opasnost za zdravlje jer bi se temperature zraka lokalno mogle spustiti i do -15 stupnjeva!

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 32 osobe su oboljele od COVID-19 infekcije. Nažalost, preminula je muška osoba starije životne dobi oboljela od COVID-19 infekcije, koja se liječila u šibenskoj bolnici.

Alemka Markotić, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti "dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu, izjavila je u "Intervjuu tjedna", emisiji Hrvatskog radija, da se koronavirus u proteklih godinu dana jako raširio po cijelom svijetu. Govorila je i o epidemiološkoj situaciji u Sisačko-moslavačkoj županiji nakon potresa, cijepljenju, mutantima virusa i epidemiološkim mjerama. 

Župan Goran Pauk posjetio je danas Udrugu slijepih Šibensko-kninske županije u njihovim prostorijama u Šibeniku, te predstavnicima Udruge predao opremu i tiflološka pomagala ukupne vrijednosti 30.537,65 kn.

Unatoč povoljnijoj epidemiološkoj situaciji u Hrvatskoj, aktualne mjere protiv širenja koronavirusa neće se mijenjati do 31. siječnja, objavio je u petak Nacionalni stožer civilne zaštite.

Kada je Rusija 2014. godine uvela embargo na uvoz agruma,  neretvanski proizvođači agruma našli su se u problemu s plasmanom svojih proizvoda. LAG „More 249“ pridružio se akciji koja se provodila u brojnim hrvatskim gradovima i naseljima s ciljem pomoći neretvanskim proizvođačima u plasiranju njihovih proizvoda, a ujedno kupcima omogućiti direktnu kupnju domaćih proizvoda.

Stožer civilne zaštite Šibensko-kninske županije prateći razvoj epidemiološke situacije na području Šibensko-kninske županije u prosincu 2020. godine preporučio je nadležnom županijskom odjelu i dijelu ravnatelja srednjih škola donošenje odluke o organizaciji nastave po modelu ''C'' - nastava na daljinu. Predmetna preporuka odnosila na srednje škole i to za razdoblje od 14. prosinca do 23. prosinca 2020. godine.

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 23 osobe su oboljele od COVID-19 infekcije.

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom osumnjičenim za prijetnje i nanošenje lakih tjelesnih ozljeda 46-godišnjoj supruzi.

Stranica 1 od 1314
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close