Listopad 21, 2020
Infovodice

Infovodice

U zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn održana je svečanost dodjele nagrada za najbolji EU projekt 2020. kojim su odabrani najbolji projekti u županijama. Izbor je održan u organizaciji Jutarnjeg lista s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj i portalom Župan.hr. Na svečanosti je sudjelovao i šibensko-kninski župan Goran Pauk.

Ovaj tjedan u kinu Vodice prikazuje se film Radioaktivna, istinita priča o znanstvenici rođenoj 1867. u Varšavi koja je u Francusku došla studirati i ondje upoznala budućeg supruga.

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 14 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije; devet ih je iz Šibenika, dvije su iz Skradina, po jedna iz Knina i Vodica, te jedna osoba koja trenutno boravi na području naše županije, a prebivalište joj je drugdje.

Riječ je o komediji koja prati majstore u jednoj zgradi nakon potresa koji je pogodio Zagrebu, usred lockdowna tijekom pandemije.

HOTELI VODICE dobili su novi NO. Na čelu mu je vlasnik tvrtke RUDAN iz Žminja Graciano Rudan umjesto Andrije Kevića. U NO su ušli i Toni Buršić (zamjenik predsjednika NO-a) i Sonja Bulić umjesto Saše Perkovića i Ivana Štreka. – piše portal Lider Media
Prošle godine na čelo tvrtke umjesto Marije Kević postavljena je Roberta Rudan, a kasnije joj se u Upravi pridružio Dino Hrelja, koji je novom NO-u podnio ostavku. 

Zbog puknuća cjevovoda u popodnevnim satima do daljnjeg vode neće imati potrošači Tribunja i Sovlja. Zbog navedenog će u centru Tribunja kod velikog parkinga biti postavljena cisterna s vodom.- objavili su na svojim fb stranicama iz Vodovoda i odvodnje Šibenik

Osoblje Karmelskih dvora – Konobe Okit obavještava vas o novom zimskom radnom vremenu od srijede do nedjelje od 14:00h-22:00h

Rođeni Vodičanin, Denis Latin novinar, urednik i voditelj, danas je na svom Facebooku objavio status o svojoj borbi s Chronovom bolesti koju vodi od 1986. godine. Osudio je i ljude kojima je teško pridržavati se mjera koje uključuju pranje ruku, maske i držanje socijalne distance.

Iako je do ovih godina cijepljenje protiv gripe započinjalo u studenom, ove godine zbog situacije s Covid19 ono započinje ranije, točnije službeno od ponedjeljka, 19. listopada.

Od danas 19. listopada 2020. puštena je u rad mreža besplatnog interneta na javnim površinama Grada Vodica čija realizacija se u stopostotnom iznosu 15.000€ financira sredstvima Europske unije.

Stranica 1 od 1269
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close