Siječanj 25, 2020
Infovodice

Infovodice

Na maturalnom plesu, večeri koju će pamtiti do kraja života, šibenski maturanti Gimnazije Antuna Vrančića večeras su se u hotelu Olympija pokazali u najboljem izdanju. U odijelima i svečanim haljinama prodefilirali su poput pravih zvijezda.

Na Kanarskom otočju, točnije na otoku Lanzaroteu, danas je počela prva velika ovosezonska MTB etapna utrka "Lanzarote 4 stage MTB race".
Na njoj nastupa naš sumještanin Marko Fržop član BK Top Sport.

U Vodicama se na prodaju nudi stara kamena kuća u nizu na dvije etaže plus potkrovlje. Kuća je derutna i zahtjeva potpunu adaptaciju.

Izbori za predsjednika HDZ-a, zamjenika i četiri potpredsjednika održat će se 15. ožujka. Funkcije biraju se izravno, modelom jedan član, jedan glas. Nakon nacionalnih izbora održat će se županijski, gradski i temeljni ogranci. 

Maturanti Industrijske-obrtničke škole zablistali su sinoć u noći koju će pamtiti cijeli život. 

Mještani otoka Prvića obratili su se Gradu Vodicama s molbom da se nastavi sa sponzoriranjem sterilizacije i kastracije mačaka i u ovoj godini.

Na maturalnom plesu, večeri koju će pamtiti do kraja života, maturanti Turističko-ugostiteljske škole iz Šibenika večeras su se u hotelu Olympia pokazali u najboljem izdanju.

U utorak, 21. siječnja održana su županijska školska natjecanja iz šaha za djevojčice i dječake. Naša škola sudjelovala je u kategoriji dječaci, a predstavljala ju je ista ekipa kao i prošle godine: Josip Friedrich (8.d), Ivan Friedrich i Leon Vlainić (6.b) te Jakov Friedrich (2.b). Ova ekipa OŠ Vodice osvojila je 1. mjesto.

Hrvatska pošta uspješno je obavila prvu dostavu dronom. Od zadarske luke Gaženica do Preka na otoku Ugljanu dron je autonomno, pri brzini od 35 km/h, letio oko 12 minuta. Dio je to pilot-projekta s hrvatskom tvrtkom AIR-RMLD koja se bavi razvojem komercijalnih i industrijskih usluga korištenjem bespilotnih letjelica.

U tijeku su radovi na interventnom održavanju objekata odvodnje otpadnih voda Grada Vodica koji se vrše između ulice Dulcin i Obale Juiričev Ive Cota.

Stranica 1 od 1141

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close