djelomid1.jpg

Infovodice

Infovodice

U ovom trenutku u našoj županiji 16 je aktivnih slučajeva oboljenja od bolesti Covid19, od kojih je 9 u Kninu, 2 na području Grada Vodica, 3 u Šibeniku, jedna u Tisnome i jedna u Drnišu. Svi oboljeli imaju blaže kliničke simptome i nisu hospitalizirani. – obavijestili su danas iz županijskog stožera CZ

Premijer Andrej Plenkoviću dobio je potporu nacionalnih manjina, HNS-a i Reformista u formiranju svoje vlade u inicijalnom krugu konzultacija koje je obavio s njima, objavio je u ponedjeljak na twitteru glasnogovornik Vlade.

U protekla 24 sata na području naše županije još je šest osoba pozitivno na COVID-19. Riječ je o dvije ženske osobe srednje životne dobi iz Knina, koje su bile u samoizolaciji zbog kontakta s COVID-19 pozitivnom osobom. Jednoj mlađoj muškoj osobi iz Knina, koja je bila u dobrovoljnoj samoizolaciji. Jednoj mlađoj ženskoj osobi s prebivalištem u Općini Tisno, koja je bila izložena zarazi u Zagrebu i bila je u samoizolaciji. Dvije mlađe muške osobe iz Šibenika; za jednu su epidemiološki izvidi u tijeku, a za dugu je moguća povezanost sa osobom iz šire obitelji koja je nedavno stigla iz inozemstva. 

Hladna fronta koja se sa sjeverozapada kontinenta približava Jadranu sutra će donijeti brzu promjenu vremena koju će najviše obilježiti jaka bura. Već od sredine tjedna naši krajevi će se naći u polju srednjeg ili malo povišenog tlaka zraka u kojem će se vremenske prilike stabilizrati.

Kao i na razini cijele Hrvatske na održanim izborima za deseti saziv hrvatskog Sabora uvjerljivu pobjedu što se tiče glasova građana Vodica odnio je HDZ.

Današnja izborna nedjelja počela je lijepim i sunčanim danom.

Kao i u ostalim dijelovima Hrvatske, u sedam sati u Vodicama otvorena su biračka mjesta, a lijepo nedjeljno vrijeme, čini se, poticajno će djelovati da građani u ostatku dana u većem broju svrate do glasačkih mjesta i daju svoj prilog odabiru 151 zastupnika novog 10. saziva hrvatskog parlamenta.

U protekla 24 sata na području naše županije još su dvije osobe pozitivna na COVID-19.

Turistički i sanitarni inspektori Državnog inspektorata počeli su vršiti koordinirane inspekcijske nadzore s ciljem utvrđivanja spremnosti za turističku sezonu. Uz kontrole ugostiteljskih objekata hotela, kampova te luka nautičkog turizma, provjeravat će se i pridržavanje protuepidemioloških mjera i mjera socijalnog distanciranja u skladu s preporukama i uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a kako bi se izbjegao rizik od zaraze od bolesti COVID-19. – piše poral Slobodnadalmacija.hr

Akcija darivanja krvi  će se održati u srijedu 08.07.2020 od 09-13:00 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Vodice (ulaz od strane vanjskog igrališta)

Stranica 1 od 1217
Najnovije
Najčitanije
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close