Kolovoz 11, 2020
Infovodice

Infovodice

Treće izdanje festivala urbane kulture pod nazivom Beata i graffita započelo je danas na Malom parapetu.

U petak 25.07. u Omišu održana je Završna večer ženskih klapa na kojoj je klapa Oršulice iz Vodica osvojila treće mjesto prema ocjeni stručnog ocjenjivačkog žirija.

Riječ je o tri osobe iz Kistanja i jednoj iz Bilica koje su bile kontakt ranije oboljelih osoba i bile su u samoizolaciji.  S današnjim danom, od reaktivacije epidemije u lipnju, u našoj županiji oboljela je 51 osoba od COVID-19 infekcije.

Transparentom postavljenim na Malom parapetu, paljenjem svijeća i pjevanjem pjesme "Kada umrem umotan u bilo" mještani i pripadnici navijačke skupine Torcida Vodice odali su večeras počast našem sumještaninu Anti Birinu – Pepi koji je preminuo na današnji dan prije sedam godina.

Počivao u miru Pepo

Hrvatska udruga turizma pokrenula je web stranicu www.croatiacovid19.info s ciljem pravodobnog i točnog informiranja javnosti o broju slučajeva COVID-19 u hrvatskim regijama.

Stabilne vremenske prilike uz pretežno vedro vrijeme te slab vjetar jugozapadnih smjerova kako smo već pisali biti će narušeno u kasnim večernjim i noćnim satima te u prvom dijelu subote kada se očekuje premještanje grmljavinsko-oborinskih sustava koji lokalno mogu donijeti i izraženija nevremena.

Da dijete u život umjetnika donosi najsjajniju iskru kreativnosti potvrđuje i primjer jednog od najomiljenijih šibenskih klapskih pjevača Branimira Bubice koji je prije tri mjeseca postao otac malene Sofije.

Gradsko vijeće Grada Vodica je donijelo Odluku o dodjeli novčanih nagrada uspješnim učenicima osnovnih i srednjih škola s područja Grada Vodica s namjerom poticanja izvrsnosti u radu učenika, isticanja pozitivnog primjera i poticanja učenika na primjereno ponašanje i postizanje što boljih rezultata u nastavnim, izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima.


U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije četiri su osobe oboljele od zarazne bolesti COVID-19.

Festival dalmatinskih klapa u Omišu svojim ovogodišnjim kratkim programom ovog vikenda ulazi u završnicu. U petak i subotu će se održati Završne večeri. Odabrani su po deset ženskih i muških klapa koje će se boriti za omiške štitove i leute, obzirom da se izborne večeri ove godine, zbog dobro nam poznate situacije, nisu održale.

Stranica 10 od 1237
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close