Veljača 19, 2020
Infovodice

Infovodice

Sukladno važećem ugovoru o javnim radovima ''Izgradnje asfaltnog zastora na području Grada Vodica'' između Grada Vodica i TD Sarađen d.o.o. u tijeku je asfaltiranje odvojka ulice Zatonska.

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Nacionalni park „Krka“ 24. siječnja slavi svoj 35. rođendan. U povodu rođendana Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ daruje posjetitelje i zaljubljenike u prirodu besplatnim ulazom u Park od petka, 24. siječnja do nedjelje, 26. siječnja 2020.

Pozivaju se svi zainteresirani mještani Vodica i Srime koji žele ozbiljno raditi oko organizacije "Pokladnih svečanosti 2020" neka dođu na sastanak u četvrtak 23. 01. 2020. u 18.00 sati u Malu vijećnicu Grada Vodica na konstruktivni dogovor i podjelu obaveza.

Književnik, publicist i politički analitičar Nino Raspudić predstavit će svoju knjigu 'Kratki espresso' u ponedjeljak 27. siječnja u šibenskoj Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić s početkom u 17,30 sati.

Članovi UHBDDR Boban Vodice i ove godine prisustvovali proslavi VRA Maslenica te zapalili svijeće poginulim braniteljima u Kašiću Zelenom hrastu i na  Masleničkom mostu.
Neka im je vječna slava i hvala. 

Povodom Svjetskog dana braka i Valentinova Grad Vodice i ove godine organizira za bračne parove s pedeset i više godina braka svečanu večeru i ugodan provod u Hotelu Olympia u nedjelju, 9. veljače od 18 sati kako bi obilježili život u dugogodišnjoj ljubavi, razumijevanju i sreći.

U srijedu 22. siječnja na području Policijske uprave šibensko-kninske će se provoditi preventivno-represivna ciljana akcija usmjerena na nadzor brzine kretanja vozila, a sve s ciljem podizanja razine sigurnosti u prometu na našem području 
U nadzor prometa tijekom ovog vremena će biti uključen maksimalni broj policijskih službenika, kao i svi raspoloživi uređaju i oprema, koja se koristi u nadzoru i kontroli prometa. Policijski službenici će vozače nadzirati na lokacijama koje se statistički, ali i iskustveno pokazuju kao ugrožene u pogledu činjenja prometnih prekršaja ove vrste, a i prometnih nesreća zbog nepropisne brzine kretanja vozila.  

Ženski košarkaški klub Vodice kao drugoplasirana ekipa  skupine JUG koja obuhvaća četiri županije : Dubrovačku, Splitsko-Dalmatinsku, Zadarsku i Šibensko-Kninsku,  plasirale su se na poluzavršnicu državnog prvenstva Hrvatske koje će se održati u Zagrebu od 24. do 26. siječnja 2020. godine.  

Započeo je tradicionalni 21.-ti po redu turnir u kartama. 14 ekipa u konobi Draži Vodice igra Trijonfo i Trešete, a u subotu i nedjelju odigrano je devet kola.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close