Svi 25, 2020
Infovodice

Infovodice

naslovna-cmc
Festival je započeo u petak velikim koncertom Parnog valjka na glavnoj pozornici nakon čega su ispred konobe Makina nastupili klapa Godimenti, Bosutski bećari, tamburaški sastav Džentlmeni i pobjednica prošlogodišnje Vodiške zvizde Isabela Barižon.

all-star
U sklopu CMC festivala večeras je na igralištu hotela Olympia održana promotivna košarkaška utakmica u kojoj su sudjelovali dječaci iz Škole košarke Dražen Petrović i zlatne mlađe kadetkinje iz ŽKK Vodice te pjevačke zvijezde CMC festivala: Colonia, Teška industrija, Godimenti & Ronald Ross, Željko Bebek, Leteći odred.
Fotogaleriju pogledajte ispod...(Foto: Damir Mačukat)

{datsopic:3196 left}{datsopic:3197 left}{datsopic:3198 left}{datsopic:3199 left}{datsopic:3200 left}{datsopic:3201 left}{datsopic:3202 left}{datsopic:3203 left}{datsopic:3204 left}{datsopic:3205 left}{datsopic:3206 left}{datsopic:3207 left}{datsopic:3208 left}{datsopic:3209 left}{datsopic:3211 left}{datsopic:3212 left}

 

banfic-industrija-tamaris
U sklopu obilježavanja CMC festivala danas su djecu Dječjeg vrtića Tamaris posjetili pjevači grupe Teška industrija i pjevačica Ivana Banfić. Kada su ugledali popularne pjevače, dječjem veselju nije bilo kraja. Pored autograma i zajedničkih fotografija djeca su dobila i male prigodne poklone.

skola-nagradjeni-ok
Iako zadnjeg dana škole, brojni učenici, od njih ukupno šezdeset, zbog posljednjih školskih obaveza nisu došli na primanje kod gradonačelnice Grada Vodica Branke Juričev Martinčev. U Gradskoj je vijećnici bio dogovoren susret učenika osnovnih škola Vodice i Čista Velika i vodičke gradonačelnice na kojem su sudionicima županijskih, regionalnih i državnih natjecanja dodijeljene pohvale i cjelodnevni izlet brodom na Kornate do uvale Mir na Dugom otoku. Onima koji su polučili bolje rezultate uručene su i jednogodišnje ulaznice za Kino Vodice, a Paula Pešić i Bepina Stojić dobile su po MP4 za postignuta prva mjesta na državnim natjecanjima u likovnoj kulturi.

Izvor vijesti: www.grad-vodice.hr / Foto: Infovodice

vijecnici-2013
U Gradskoj vijećnici danas je svečano konstituirano Gradsko vijeće Vodica koje broji 15 vijećnika i to 8 iz redova HDZ-a (Marija Ferara, Antonio Skočić, Lucija Toprek, Ante Pešić, Goran Tabula, Jelena Cukrov, Edi Luketa i Danijel Lasan Zorobabel) 4 iz redova koalicije SDP-HNS-HSLS (Marija Alfirev, Mirko Sladoljev, Šime Bilan i Roko Ivanda) te po jedan mandat u Vijeću ima koalicija HSS, HSP AS i BUZ-a (Marin Mikšić), Ivica Ledenko iz Loze te Krešimir Boršić, član HSP-a.

pozornica-cmc
Festival u petak 14. lipnja otvara Parni valjak a u subotu nastupaju najpoznatijih imena hrvatske estrade: Jelena Rozga, grupa Magazin, Colonija, Mladen Grdović, Željko Bebek, Ivan Zak, Teška industrija i Kemal Monteno, Miroslav Škoro.... Voditeljski par su Ana Radišić i Dalibor Petko s Narodnog radija.
Nakon velikog revijalnog festivala na kojemu nema nagrađenih, na scenu će nastupiti Hari Rončević koji će velikim koncertom obilježiti 20-tu godišnjicu rada.

Program ovogodišnjeg CMC festivala pogledjte klikom OVDJE

litretavanje030906
Prošli smo tjedan dobili zvizdu, a sunce još nije izašlo iza oblaka. Oće nam i ovaj tjedan biti kišovit?

U međuvremenu pogledajte što smo snimili prošli tjedan (foto:Damir M. & Infovodice)

naslovna-zkk-gradonacelnica
Gradonačelnica Grada Vodica Branka Juričev Martinčev primila je u ponedjeljak, 10. lipnja u Gradskoj vijećnici grada Vodica državne mlađe kadetske prvakinje u košarci.

naslovna-zvizda
U organizaciji klape Godimenti i Humanitarne udruge "Daj 5 od srca" danas je u Kulturnom centru održano veliko finale show-a Vodiška zvizda i Talentomanija.

zapadna-plaza
Krajem prošle godine započela je rekonstrukcija cijele zapadne plaže, a sredinom lipnja završava prva faza uređenja.

Ovih dana napravili smo anketu među korisnicima novouređene zapadne plaže.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close