Srpanj 12, 2020
Infovodice

Infovodice

milenijski_svijetKada je Šime Strikoman prije deset godina na glavnom trgu u Vodicama okupio više od tisuću svojih sugrađana kako bi skupnim fotografiranjem obilježili ulazak u novi milenij, nije ni slutio kako će se iz te priče razviti cijeli jedan projekt poznat pod nazivom Milenijska fotografija. Povodom obilježavanja 10. obljetnice Milenijske fotografije i snimanja 219. Milenijske fotografije „Kruna bunara" razgovarali smo sa Šimom u njegovoj galeriji.

Vodice_-_H_017_MobileU ponedjeljak 15. studenog 2010.g. u 19:30 sati u dvorani Kulturnog centra Vodice održat će se reprezentacija albuma novokomponiranih klapskih pjesama i aranžmana maestra Borisa Jakovljevića, te 36 odabranih pjesama poznatih hrvatskih skladatelja pod nazivom: ''VODA JE GRADU PODARILA IME''

labudoviU subotnje popodne 6. studenog na početku ACI Marine Vodice, kod novoizgrađenog parka za djecu, zalutali su mužjak i ženka labudi. U potrazi za hranom približili su se sve do ruba rive te lovili ribu i mrvice kruha koje su im znatiželjni prolaznici dobacivali. Nakon obilatog obroka, labudovi su se uputili u samo njima poznate krajeve.


plutonsiPovodom velikog uspjeha filma "Crombo 2" te njegovog izlaska na internet portalima, objavljujemo razgovor s Vodičkom filmskom skupinom poznatijom pod nazivom PLUTONS PRODUCTIONS. Tomislav Dugandžić, Tin Vučić, Goran Matošević, Jurica Cindrić i Josip Franković su stalna postava, a pomažu im i ostali suradnici Marko Franković , Daniel Petrač, Anja Matić, Krešimir Milas i Mihael Matuzović. Ekipa je to od 22-24 godine koja se bavi prodajom "Plutons productions kupusa" na pijaci - izjavili su kroz šalu.

 

thumb_donfranjoDonosimo Vam intervju s novim Vodičkim župnikom don Franjom Glasnovićem, U ovom interrvjuu ćete imati priliku upoznati našeg novog župnika i vidjeti njegove dojmove o našem kraju. Razgovarali smo o njegovom životnom putu, planovima za budućnost.. Više o svemu pročitajte u nastavku!

ROKO_I_ZVONEDramska amaterska družina Kulturnog centra Vodice intenzivno je počela sa probama za novu predstavu „Začarani proplanak" književnika Vinka Lisjaka u adaptaciji Ernesta Bereca - voditelja amaterske družine. U realizaciji sudjeluje zbor „Zdravo maleni" s voditeljicom Zrinkom Mikuličin. Desetero glumaca (djeca i odrasli) igrat će predstavu početkom prosinca.  Radnja predstave prigodna je za predstojeće blagdane. Predstava je vrlo dinamična, glavni junaci su simpatični, a puno zgoda i nezgoda daju poseban čar igri. Na kraju će doći dugo iščekivani Sveti Nikola odnosno Djed Božičnjak. Predstava će trajati oko 30 minuta uz organiziranu podjelu darova za djecu vrtića.

 

thumb_Anka„Nebeski čuvari" naslov je druge zbirke pjesama Anke Vodanov, koja je 21. listopada predstavljena u prepunoj dvorani Kulturnog Centra Vodice. Autorici su zbirku pomogli predstaviti Sanja Radin-Mačukat, Don Frane Šimat te lektorica zbirke prof. Meri Juričev Dumpalov.

Zbirka pjesama "NEBESKI ČUVARI" je nastala kao odraz autorove tuge, beskrajne boli za stradalim vatrogascima.

Uvjeti korištenja

Veljača 12, 2013

Korištenjem bilo kojeg dijela Infovodice portala automatski prihvaćate sva aktualna pravila i uvjete korištenja.
Niti jedan dio Infovodice portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Upis u poslovni imenik

Prosinac 31, 2012

Poštovani,

Želite li biti konkurentni i uvijek prisutni na internetu?

Postanite djelom Poslovnog imenika grada Vodica, iskoristite njegovu snagu i otvorite sebi vrata za nove, bolje, poslovne prilike.

Poslovni imenik nalazi se na najposjećenijem neovisnom internet portalu Grada Vodica INFOVODICE

Imenik je razvrstan prema kategorijama, a svaki poslovni subjekt sadrži detaljan opis djelatnosti, adresu, lokaciju na mapi grada Vodica, kontakt informacije, fotografije, radno vrijeme...

Poslovni imenik je optimiziran za Internet tražilice tako da će Vaša djelatnost brzo biti pronađena na internetu (uz pomoć pretraživača.)

Upisom u poslovni imenik dobivate i Vašu web stranicu jer upis sadrži sve podatke koje bi jedna poslovna web stranica trebala imati.

Cijena upisa u Poslovni imenik je jednokratan i iznosi 70 Kn a u cijenu je uračunato:
- unošenje svih Vaših podataka
- podrška (ukoliko u budućnosti budete mijenjali podatke ili fotografije mi ćemo ih promijeniti bez naknade)
- Vlastita web adresa na internetu. Primjer imena Vaše web adrese bi bio: www.infovodice.com/vasa-djelatnost
-10% popusta kod postavljanja oglasa ili bannera na naslovnicama portala Infovodice

Ukoliko ste zainteresirani za ovu ponudu preuzmite i ispunite docOBRAZAC ZA UPIS U POSLOVNI IMENIK te ispunjenog sa fotografijama i logom Vaše djelatnosti pošaljite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nas kontaktirajte na mob: 098 525 480

 

Hvala

Impresum

Veljača 12, 2012

logo
INFOVODICE
Informativno-oglasni portal grada Vodica
www.infovodice.com
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Izdavač:
Obrt HORSE
Petar Grgurev
Obala Vladimira Nazora 16
22211 Vodice
tel/fax:022 442 981
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Glavni urednik:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr

Novinari:
Petar Grgurev - petar.grgurev(at)si.t-com.hr
Pavica Grgurev – videohorse(at)gmail.com

Povremeni vanjski suradnici:
Renata Bastić - renata.bastic(at)gmail.com
Suzana Suman 
Nina Stančić Dodić 

 

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close