Srpanj 12, 2020
Infovodice

Infovodice

Marketing

Veljača 12, 2012

Internet portal Infovodice je najposjećeniji lokalni neovisni portal sa preko 15000 jedinstvenih posjeta mjesečno te preko 300.000 otvaranja stranica mjesečno (izvor: awstats)

Na našim stranicama naći ćete novosti isključivo iz Grada Vodica i prigradskih mjesta koji spadaju u općinu Vodice. Pored pisanih novosti nastojimo pratiti videom i fotografijom sav bitan političko, kulturni i sportski život grada Vodica, tako na našim stranicama možete pogledati veliki broj video i foto zapisa kako iz sadašnjosti tako i prošlosti našeg mjesta.

Cjenik oglašavanja na portalu Infovodice putem banera

POZICIJA OGLASA

VELIČINA U PX

1 MJESEC

3 MJESECA

6 MJESECI

1 GODINA

Vrh

400*80

200 Kn

500 Kn

800 Kn

1200 Kn

Zaglavlje

980*100

400 Kn

1000 Kn

1500 Kn

2200 Kn

Desno

320*180

200 Kn

500 Kn

800 Kn

1200 Kn

Sredina

650*120

300 Kn

600 Kn

1000 Kn

1500 Kn

*Cijene su konačne i izražene u kunama 
*Ukoliko nemate svoj oglas odnosno banner i potrebna Vam je izrada samog bannera to Vas uz oglašavanje košta dodatnih 100 kn. Banner se ne naplaćuje ako se uzme godišnja cijena oglašavanja
*Svi oglasi se prikazuju na svim stranicama portala Infovodice osim oglasa "Sredina" koji se prikazuje samo na naslovnici
*Nismo u sustavu PDV-a

Osim oglašavanja banerima nudimo mogućnost oglašavanja putem "sponzoriranog članka". Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na

Ispod pogledajte grafički prikaz pozicija bannera.

marketing

O nama

Veljača 12, 2012

Vodeći se činjenicom da je Vodice grad s više od 10.000 stanovnika, a ujedno i najatraktivnija turistička destinacija, pokrenuli smo u travnju 2010. godine informativno – oglasni portal www.infovodice.com

Na našim stranicama naći ćete novosti iz Grada Vodica, prigradskih mjesta koji spadaju u Grad Vodice te Općine Tribunj. Pored pisanih novosti nastojimo pratiti videom i fotografijom sav bitan političko, kulturni i sportski život grada Vodica, tako na našim stranicama možete pogledati veliki broj video i foto zapisa kako iz sadašnjosti tako i prošlosti našeg mjesta.

U suradnji sa kulturno glazbenom udrugom Ton efekt iz Vodica pokrenuli smo krajem 2010. godine Online Radio Vodice koji krajem 2011. godine izlazi iz lokalnih okvira, mijenja ime u Radio Mreža i nastavlja samostalni rad.

Glavni urednik: Petar Grgurev

Suradnik: Pavica Grgurev

 

Vaše Vijesti

Kolovoz 24, 2010

Depositphotos_1300733_L_SmallPoštovani korisnici !

Internet kao medij u odnosu na novine, tv i radio dobiva sve važniju ulogu, osobito nakon dolaska broadband (brzog) interneta.

Ako imate interesa i smisla za pisanje, naletite li tu i tamo na pokoju novost, želite li započeti novinarsku karijeru, ovdje smo.

Imate li ideje, želite li pisati kolumne, opise, recenzije, članke, ili bilo što drugo za što smatrate da bi moglo upotpuniti ovaj portal, bilo bi nam drago kad biste nas kontaktirali i dogovorili s nama suradnju. Mogućnosti koje Vam pružamo su usmjerene na svaki aspekt portala koji Vas zanima, što znači da kvalitetnim radom možete postati nezamjenjivim članom našeg tima.

Udrugama građana, humanitarnim i općenito svim neprofitnim organizacijama sa zadovoljstvom pružamo mogućnosti besplatnog objavljivanja njihovih vijesti i servisa, te ćemo ih rado i sami medijski pratiti.

Kulturnim i sportskim društvima dajemo mogućnost da se same kvalitetno predstave, da građanima objavljuju svoje vijesti, izložbe, ili termine, kako bismo svi zajedno bili što informiraniji o njihovom radu.

Ukoliko imate foto ili video zapise iz Vaše arhive (slike, VHS snimke), mi ćemo ih digitalno obraditi te publicirati na internet bez ikakve naknade.

Mladi i njihovi interesi također su nam važni. Njihova udruženja kod nas uvijek imaju zajamčeno mjesto na kojem se mogu uspješno predstaviti.

Želimo naglasiti, da sve navedene usluge za Vas su BESPLATNE, a Internet portal www.infovodice.com ozbiljan partner kojem će biti čast i zadovoljstvo surađivati s Vama

Kako surađivati ?

Prvo nam napišite Vaše mogućnosti, želje i prijedloge, kako bismo mogli raspraviti o Vašem budućem sudjelovanju u projektu. Dobit ćete pristup našem softveru preko kojeg ćete na jednostavan način slati vaše članke.

Za sve detaljnije informacije javite nam se na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Povodom dana Šibensko kninske županije održano je tradicionalne proglašenje najboljih sportaša za 2013. godinu. Vodički sportaši su dobili najviše nagrada do sada.

Upravni studij Veleučilišta u Šibeniku ipak ostaje u Vodicama piše šibenski portal sibenik.in

Odlučeno je to na sjednici Upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku na kojoj se, među ostalim točkama, raspravljalo treba li studij prijeći iz Vodica u Šibenik od akademske godine 2015./2016.

Naime, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa je preko predsjednika Upravnog vijeća Željka Mrnjavca, inače redovitog profesora Ekonomskog fakulteta u Splitu, zatražilo da se Upravni studij preseli iz Vodica u Šibenik zbog ekonomskih i akademskih uvjeta odnosno ušteda. Mrnjavac je inicijativu podnio, no Upravno vijeće nije bilo sklono premjestiti studij iz Vodica. U vijeću, uz Mrnjavca glas za prelazak u Šibenik dala je Nataša Cvitan Plazibat, dok su suzdržani bili Josip Zanze, Ivica Poljičak i Ivan Malenica.

Cijeli članak pročitajte na linku http://www.sibenik.in/sibenik/upravni-studij-ne-seli-u-sibenik-vodice-kao-grad-mora-imati-visokoskolsku-ustanovu/22956.html

Brojni upućeni apeli gradonačelnice Vodica i saborske zastupnice Branke Juričev Martinčev o ponovnom otvaranju ispostave vodičke Lučke kapetanije urodili su plodom.

Jednoglasno su na današnjoj sjednici vijećnici Skupštine Šibensko kninske županije odlučili da će ove godine, na svečanoj sjednici, u petak, biti dodijeljene dvije Nagrade, tri Grba i tri Plakete u povodu Dana županije koji se obilježava 17. Svibnja.

Prošli petak u dvorani Kulturnog centra u Vodicama klapa "Godimenti" prikazala je retrospektivu rada u posljednjih osam godina.

godimenti-retro-osam

Pored do sada snimljenih spotova prisutni su prisustvovali promociji njihovog najnovijeg spota za pjesmu "Pusti me da živim", koju kao autori potpisuje već provjereni tim suradnika: Danijel Lasan, Ronald Ross i Domagoj Piplica, dok su nova imena koja su dodatno obogatila cijeli projekat Andreas Soldo i Toni Lasan. Produkcija pjesme je rađena u Stuttgartu, a autor video spota je Roko Mičin.

Tom prigodom napravili smo video zapis u kojem smo razgovarali sa članovima klape Godimenti:Danijelom Lasanom Zorobabelom, Rokom Mičinom i Ivom Lise. U video zapisu korišteni su dijelovi video spotova sa youtube stranice Croatie Recordsa.

Prisjetimo se proteklih osam godina našeg vodiškog brenda, klape Godimenti.

Tri pulska hokejaša na koturaljkama planiraju obići Jadran. Prije šest dana krenuli su iz Dubrovnika a danas su na svom putovanju posjetili Vodice gdje su ih ugostili članovi MK Okit. U Pulu planiraju doći 18. svibnja. Cilj ovog projekta je popularizacija rolanja odnosno hokeja na rolama.

Ostaje li upravni odjel šibenskog Veleučilišta u Vodicama ili se seli u Šibenik?
Naime, upravno vijeće Veleučilišta u Šibeniku nedavno je pokrenulo inicijativu o prijelazu upravnog studija iz Vodica u sjedište Veleučilišta u Šibeniku.

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close