Lipanj 02, 2020
Infovodice

Infovodice

s-cut
Inicijativa za kupnju specijalnih S-Cut škara krenula je od jednog motoriste Branka Veleglavaca inače vozača hitne službe koji je u jednoj intervenciji imao potrebu za njima a nažalost nije ih imao.

naslovna-roba
U akciji koja je trajala tri dana odazvalo se 70-tak sugrađana koji su donijeli velike količine odjeće, obuće i higijenskih potrepština.

Desetak volontera udruge prikupljene su stvari cijeli ovaj tjedan slagali i sortirali u pakete te uručili korisnicima staračkog doma u Vodicama i Šibeniku, centru za odgoj i obrazovanje "Šubićevac" podružnici "Maslina" iz Bratskog Dolca te centru za rehabilitaciju "Roman obitelj" iz Bratiškovca.

naslovna-srima
Danas je novouređenu plažu na Srimi uz nazočnost velikog broja građana svečano otvorila vodička gradonačelnica Branka Juričev-Martinčev, a čast da Plavu zastavu podigne na jarbol pripala je šibensko-kninskom županu Goranu Pauku.

referndum-banner
Od volontera građanske inicijative U ime obitelji saznali smo da je na području Vodica skupljeno više od 3600 potpisa, a na razini županije 26677 potpisa za referendum.

srima-pano-front
Plaža na Srimi rađena je prema projektu arhitekta Dinka Peračića, dok je izvođenje radova povjereno tvrtki Minigradnja. Nova plaža na Srimi u potpunosti je prilagođena osobama s invaliditetom, a uređenje sanitarnog čvora za osobe s invaliditetom sufinanciralo je Ministarstvo branitelja s 50 tisuća kuna.

tijat
Upravo je završio natječaj Jadrolinije za niz brodskih pruga, uz ostale, i za brodsku prugu 505 na ruti od Šibenika preko Zlarina i Prvića do Vodica i natrag.

Na toj ruti trenutno plovi brod "Lara" i ne bi bilo ni prvi ni zadnji put da "Tijat" izostane na mjesec - dva radi "kombinatorike" oko remonta, no sad je do otočana došla za njih alarmantna vijest: Jadrolinija se za tu prugu natjecala upravo s "Larom", a ne s "Tijatom".

naslovna-plava-plaza
Krajem prošle godine započeli su radovi na postavi kolektorskog sustava kroz "Plavu plažu" te izgradnja objekta crpne stanice kod Vičevice.
U sklopu tih radova radila se i rekonstrukcija cijele zapadne plaže, tako da će početkom lipnja goste dočekati 560 m nove dužobalne šetnice sa sedam sadržajno i prostorno značajno obogaćenih plaža.

dizalica
Mirni prosvjed koji je bio predviđen za petak, 24. svibnja, 2013. više nije potreban.
Kako doznajemo od upravnog odbora ŠRK Mali Porat cijena usluga dizanja broda, pranje pumpom, korištenje suhoga veza 3 dana, spuštanje broda u more, će se Vodičanima i nadalje naplaćivati po cijeni koja je od strane ŠRK Mali Porat prije nekoliko godina sa ACI-jom dogovorena.

ukras1
Naš vrtić Tamaris sudjelovao je na natječaju sa tri eko-ukrasa koji su vrijedno izrađivale tete iz vrtića zajedno sa našom djecom.

Na temelju kriterija određenih javnim natječajem; originalnost, prezentacija i cjelovitost u postignutoj „Reuse" metodologiji (davanje predmetu nove uporabne vrijednosti), a uvažavajući pri tome i glasove fanova službene Facebook stranice NP Krka stručno povjerenstvo nagradilo je naš vrtić Tamaris sa radom "Kućica za lutke" drugom nagradom a to je otkup i novčana nagrada u visini od 4.000 Kn.

Čestitke našem vrtiću, te vrijednim tetama koje su skupa sa djecom izrađivale ukrase

dirada-1319
Promjenjivi svibanj nastavlja u započetom stilu. Tako smo početkom tjedna uživali u suncu a nastavku tjedna donio nam je kišu i jugo uz blagi pad temperature ...I fotografije koje smo snimili prošli tjedan prate te promjene..

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close