Kolovoz 11, 2020
Infovodice

Infovodice

solaris-cup2014
Na igralištu ŠRC Račice od 03.01. do 08.01. održava se tradicionalni nogometni turnir za najmlađe dobne uzraste Solaris Cup - Vodice 2014, koji je devetu godinu zaredom za vrijeme zimskih školskih praznike organizirala Udruga zagića i limača iz Zagreba na čelu s trenerom iz otvorene Dinamove škole Miroslavom Davidovićem, a u suradnji s Nogometnim klubom Vodice.

Na natkrivenom igralištu kod Osnovne škole u Vodicama u organizaciji MNK Heroji 2007 Vodice od 26. prosinca 2013. do 05. siječnja 2014. održan je 11. tradicionalni malonogometni turnir i 1. turnir graničara za žene „Vodice 2013"

Na ovom specifičnom i jedinstvenom turniru u Hrvatskoj mogu nastupati samo igrači koji su pohađali osnovnu školu u Vodicama, i to po generacijama. Generacije se ne mogu miješati, osim generacije stare 35 i više godina koje se mogu spajati jedna do druge.

turnir2

Ove godine je bilo prijavljeno 18 muških i 6 ženskih ekipa.

nakrovu
I ove godine, već 19.put po redu članovi HPK „Sv.Mihovil" Šibenik popeli su se na Sinjal-1831 m vrh Dinare-inače najveći vrh naše lijepe domovine.
Polazak je bio u 6:00 sati iz Šibenika i nakon brze kave u Kninu, krenuli smo put Podinarja-točnije predio zvan „Podić".

Jučer je završio prvi dio natjecanja (po skupinama) na 11. tradicionalnom malonogometnom turniru generacija i 1. Turniru graničara za žene. U proteklih pet dana natjecalo se 18 muških (mali nogomet) i 6 ženskih ekipa (graničari)

Natjecanje se nastavlja 03.01. kada se igra četvrtfinale. Polufinale će se održati u subotu a veliko finale u nedjelju 05.01.2014. godine.

izvlacenje-parova
U organizaciji MNK Heroji 2007 jučer su u caffe baru Virada izvučene skupine 11. Tradicionalnog malonogometnog turnira generacija i 1. Turnira graničara za žene koji će trajati od 26.12.2013. do 05.01.2014. a odražavat će se u natkrivenom igralištu kod OŠ Vodice.

Nakon Ribarske večeri i Big game fishinga koji su održani u ljetnim mjesecima u svrhu unapređenja turizma, prošle subote u organizaciji ŠRK Mali Porat iz Vodica uspješno je održano najveće jadransko klupsko natjecanje u lovu na lignje – "Lignja 2013"

U Vodicama je osnovan novi klub za koji se nadamo da će privući veliki broj članova odnosno ljubitelja ovog sporta. Naime radi sportu koji je na našem području pomalo zapostavljen a to je atletika.

Završna svečanost proglašenja pobjednika XI tradicionalne regate Jabuka 2013 održala se u subotu navečer u Hotelu Olympia.

11. Tradicionalana međunarodna regata krstaša Jabuka 2013 na ruti Vodice-Komorica-Jabuka-Blitvenica-Vodice i ove je godine donijela mnoštvo zanimljivih priča.

Najmasovnija odobalna regata u Hrvatskoj koja vodi jedriličare 110 milja dugim kursom Vodice - Jabuka – Vodice ove godine starta u večernjim satima u četvrtak 14. Studenog.

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close