Rujan 30, 2020
Infovodice

Infovodice

Na temelju članka 51. Statuta Dječjeg vrtića „Tamaris“ Vodice, Upravno vijeće vrtića, na svojoj sjednici održanoj 07. travnja 2014. godine, donosi slijedeći

POZIV

za iskazivanje interesa radi zakupa poslovnog objekta za potrebe smještaja djece predškolske dobi na području Gradskog naselja Vodice

Poziv u pdf formatu preuzmite klikom pdfOVDJE

Zajednica Hrvata Bosne i Hercegovine Šibensko-kninske županije organizira turnir u tucanju jaja na Uskrs, u nedjelju 20. travnja, ispred župne crkve Našašća sv. Križa u Vodicama s početkom u 12 sati (poslije svete mise).

Ovu subotu, 12.04.2014., uoči blagdana Cvjetnice, održati će se druženje svih generacija vodičkih Žudija.
Događanje započinje u 11:00 sati svetom misom za sve pokojne članove družbe Žudija u župnoj crkvi Našašća sv. Križa, a nakon toga organiziran je prigodni domjenak za sve u Moto klubu „Okit".

Grad Vodice i Zajednica sportova Grada Vodica u suradnji sa Zakladom "Kajo Dadić" iz Splita pozivaju Vas na prezentaciju natječaja za financiranje projekata i programa organizacija civilnoga društva iz javnih izvora u 2014. godini, a u kojima zaklada „Kajo Dadić" po prvi put sudjeluje kao provedbeno tijelo:

Početkom sljedeće pedagoške godine Gradska knjižnica Vodice, u suradnji s umirovljenom profesoricom sociologije Milicom Sladoljev, organizira projekt za mlade (16-21 godine starosti) „Animacija demokracije: kako je glazba mijenjala svijet". Projekt će se sastojati od debatnih grupa, filmova, izložbi i interaktivnih predavanja na temu - kako je rock glazba mijenjala svijet, progovarajući o ljudskim pravim, toleranciji, slobodi, borbi protiv nasilja, spolnoj jednakosti, radničkim pravima, borbi za mir i slično.

U srijedu 09.04.2014. u 18:30 h u prostorijama Kuturnog Centra Tribunj održati će se predavanje mr. sc. Petra Gardijana na temu brandiranja masline te maslinovog ulja u turističkoj promociji Tribunja i općenito u tribunjskoj privredi.

Grad Vodice, Upravni odjel za gospodarstvo, imovinu i prostorno planiranje, u postupku izrade Strategije razvoja Grada Vodica za razdoblje 2014. – 2020. godine, dostavlja

P O Z I V

za sudjelovanje u izradi Strategije razvoja Grada Vodica 2014. – 2020.

svim zainteresiranim predstavnicima javnog, privatnog i civilnog sektora (fizičkim i pravnim osobama koje imaju prebivalište, odnosno sjedište na području Grada Vodica) na sastanak dana

10.04.2014. godine u 10.30 sati (četvrtak)

koji će se održati u prostorijama gradske uprave Grada Vodica, Ive Čače 8, Vodice.

Na sastanku će biti nazočni predstavnici MMV Savjetovanje za razvoj d.o.o. iz Zagreba odabrani konzultant za izradu nove Strategije razvoja Grada Vodica, koji će:

  • prezentirati metodologiju izrade Strategije

  • formirati radne skupine za izradu Strategije

  • provesti diskusiju.

Molimo sve zainteresirane da svoj dolazak potvrde na telefon 444/913 ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

POŠTOVANI SPORTSKI PRIJATELJI
Veteranke i veterani Vodica po 14-ti put organiziraju rukometni „Memorijalni turnir Ante Mihić Bogde", koji će se ove godine održati u vremenu od 12.-14.rujna.
Pozivamo Vas da i vi budete dio našeg druženja, a mi ćemo se potruditi za zajedničko zadovoljstvo.
Na Vama je samo da na vrijeme prijavite ekipu radi lakše i uspješnije organizacije turnira.

Odbor za socijalnu skrb i zdravlje Grada Vodica te udruge proizašle iz Domovinskog rata nastavljaju sa projektom ZDRAV ŽIVOT.
U dogovoru sa našom sugrađankom Dijanom Skočić održat će se jednom tjedno sportsko-rekreacioni trening u dvorani Taekwondo kluba u Račicama.

Zajednica Hrvata BiH-a Šibensko – Kninske županije organizira putovanje u Bosnu i Hercegovinu. Na tom putovanju posjetiti će se gradovi poput Banja Luke i obići će se poznati samostani i svetišta poput Samostana Trapista Marija Zvijezda, zatim Katedralu i ostale znamenitosti grada.

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close