Srpanj 05, 2020
Infovodice

Infovodice

Video: Božić na moru

Prosinac 29, 2013

Već dugi niz godina Turistička zajednica grada Vodica uz pomoć Gradskog poglavarstva na kraju godine časti svoje građane tradicionalnim koncertom 'Božić na moru' koji se održava u Kulturnom centru Vodice.

I ove godine pripremili su Božićnu glazbenu poslasticu u izvedbi Klape Bunari, klape Skradinke, operne zvijezde Nere Gojanović, pijanistice Gordane Pavić i našeg „zapadnog" susjeda Đanija Stipaničeva.
Sjajni vodički Bunari nisu bili jedini domaći izvođači, uz njih je nastupio i nadareni vodički osnovac, mladi Šime Buha

bozic1

 

poljana2
Organiziranjem četverodnevne zabave na Poljani (Trg Kneza Branimira) Udruga "Daj 5 od srca" zahvaljuje se svim ljudima koji su pokazali veliko i nesebično srce sudjelovanjem u mnogobrojnim humanitarnim akcijama u organizaciji Udruge.

bebe-posjet
Danas u 11 sati u Gradskoj vijećnici, gradonačelnica grada Vodica Branka Juričev Martinčev primila je 33 bebe i njihove roditelje. Sve je proteklo u veselom ozračju i razgovoru s roditeljima koji su ukratko iznijeli što bi još bilo potrebno za poboljšanje uvjeta za najmlađe stanovnike grada.

morski-pomocnici
Nakon što nas je jučer posjetio Djed Božićnjak na morskim skijama danas su njegovi pomoćnici u malim jedrilicama na Rudini obradovali djecu dječjeg vrtića Tamaris te darovali ih slatkišima.

hum-djecja
U petak, 20. prosinca u Kulturnom centru Vodice održana je humanitarna božićna svečanost koju svake godine organizira dječji vrtić Tamaris.

bozicna
Večeras je u Kulturnom centru Vodice održana humanitarna Božićna priredba koju su uoči nadolazećeg blagdana Božića organizirali djelatnici i učenici Osnovne škole Vodice.

Spletu pjesama, plesova, recitacija i predstava prisustvovao je veliki broj ljudi koji su svojim donacijama podržali projekt „Marijini obroci" u kojem sudjeluje i naša škola.

Kratki video pogledajte ispod

Često je knjižnica puno više od „mjesta na kojem se posuđuju knjige" – u njoj se razgovara, razmjenjuju iskustva, stječe navika čitanja i pretraživanja. Tako je i sa našom Gradskom knjižnicom koja od kada je preseljenja u nove, moderne prostorije omogućuje raznovrsna događanja, pa svatko u njoj može naći nešto za sebe prema vlastitim interesima.

P1200886
Na zadovoljstvo svih ljubitelja fotografije i videa jučer je u maloj gradskoj vijećnici održana osnivačka skupština foto video kluba Vodice.

Humanitarni koncert za pomoć oboljeloj Ani Mariji Periša održao se u subotu 14. prosinca navečer u prepunoj prostoriji MK Okit. 
Na koncertu pred više od 300 posjetitelja nastupili su šibenski band Ti Ritu Piri Pip, domaća klapa Godimenti, grupe Čarobnjaci, Lož uje i The Way.

U organizaciji Udruge dalmatinskih uljara i "Olea" udruge senzornih analitičara Šibenik, te Zavoda za javno zdravstvo Šibenik a pod pokroviteljstvom Predsjednika RH, Ministarstva poljoprivrede i Šibensko-kninske županije u Hotelu Olympia u Vodicama, 14. prosinca održana je manifestacija III. Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji.

U natjecateljskom dijelu manifestacije zaprimljen je 271 uzorak iz cijele zemlje i inozemstva kod kojih se ocijenjivao kemijski parametar (Zavod za javno zdravstvo Šibenik) i organoleptika (Udruga "OLEA" Šibenik, ocijenjivači koji su završili i dobili potvrdu za stručnu osposobljenost za kušaće maslinovog ulja).

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close