Srpanj 05, 2020
Infovodice

Infovodice

susret3plus
Caritas župe Vodice
, na blagdan sv. Lucije djevice i mučenice, 13. 12. u Pastoralnom centru po šesti puta, upriličio je i organizirao primanje za „obitelji 3+" (obitelji u kojima se u ovoj godini rodilo treće i četvrto dijete) te ih prigodno darovao jednokratnim novčanim prilogom.

Sveta Luce po Vodiški

Prosinac 13, 2013

Sveti Nikola je možda jedan od najdražih kršćanskih svetaca, ali nekada je (krajem 19. i početkom 20. st.) djeci u Vodicama sigurno milija bila Sveta Luce

Povodom blagdana svete Luce na Odjelu za djecu Gradske knjižnice Vodice, Kulturna udruga Vodiške Perlice pripremila je za djecu prilagođen igrokaz kako bi naučila mlade što je nekada za ovaj grad značila Sveta Luce.

Na kraju predstave „Perlice" su darovali mališane sa suhim smokvama i mendulama kao nekada.

svluce-3

Danas je u Kulturnom centru Vodice javnosti predstavljena Lokalna akcijska grupa „More 249"

U Vodicama je danas održana zadnja ovogodišnja akcija dragovoljnog darivanja krvi, koju je organizirao DDK Vodice u suradnji sa odjelom za Transfuziju Split. Akciji darivanja krvi pristupila su 64 darivatelja, a krv je dalo njih 59 što je rekordan broj skupljenih doza od 1976. godine kada je osnovan DDK Vodice.

Održana je Skupština turističke zajednice grada Vodica na kojoj je direktorica ureda Anita Franin Pečarica podnijela izvješće o protekloj vrlo uspješnoj turističkoj sezoni te je predložen i usvojen financijski plan za 2014. godinu.

Portal Infovodice, u suradnji s Gradskom knjižnicom i Likovnom udrugom More organizira kreativni natječaj na temu „Blagdanski ugođaj u mom gradu."

„Evo nas Bibličara opet! Na što vas potičemo i što vam nudimo ovaj put?" – bile su to riječi rječite šestašice Marte Poljičak, kojima je započela predstavljanje rada rad Biblijske grupe vjeroučenika naše župe i pozvala vjernike na dobra djela.

vodisko stablo 01Poznati fotograf Šime Strikoman snimio je danas ispred stare škole svoju 386. Milenijsku fotografiju povodom obilježavanja desetog rođendana KU Perlica i njihovog kontinuiranog rada na očuvanju nošnje, običaja, tradicije.

Predbožićno vrijeme razdoblje je u godini kada se najviše pažnje u svakom gradu posvećuje ukrašavanju vanjskih površina - trgova, zgrada i ulica. Svjetleće instalacije, božićne jelke i ukrasi samo su neki od detalja koji čine blagdansku atmosferu.

I ove godine dobri sv. Nikola nije zaboravio obići djecu u vrtiću Tamaris.

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close