Rujan 30, 2020
Infovodice

Infovodice

Izvršni odbor Udruge umirovljenika Grada Vodica na jučerašnjoj sjednici donio je odluku da se organizira jednodnevni izlet u Međugorje, 12. travnja 2014.godine, s polaskom u 06,00 i povratkom oko 21,00 sati.
Cijena prijevoza je 110,00 kuna, a osigurani ručak s pićem u Međugorju, restoran "TOMATO" 60,00 kuna.
Na put bi moglo ići najviše 50 izletnika i isključivo članova.

Sve potrebite informacije mogu se dobiti na tel.444-575 i mob. br.098/642127.

Rezervacija mjesta i uplata cijene prijevoza vršiti će se u Uredu blagajnika Udruge, utorkom i petkom od 09,00 do 11,00 do 11.travnja 2014.godine, odnosno do popunjenja mjesta u autobusu.

Očekujemno vaš odaziv !!!

 

Svi zainteresirani učenici za upis u školu nogometa nogometnog kluba VODICE mogu doći na stadion NK VODICE u Račicama ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom u 16 sati.
Voditelj škole nogometa profesor Darko Vlatković.
Kontakt mobitel: 091 535 4186

BBK Orlov krug i ove godine organizira tradicionalnu rekreativnu biciklijadu 'Pozdrav proljeću' koja će se održati sljedeće nedjelje, 23. ožujka u Vodicama.

Grupa za potporu dojenja Sunce moje malo, poziva sve trudnice, mame dojilje i roditelje čija su djeca u dojenačkoj dobi, na zajedničko druženje koje će se održati u četvrtak, 13. ožujka 2014. u 10 sati, u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Vodice. U sklopu druženja održat će se projekcija filma Doula! Tvoja pomoćnica pri porodu.

Cilj grupe je promicanje dojenja te pružanje podrške mladim dojiljama kao i međusobna razmjena iskustava vezanih uz majčinstvo i djecu.

Grupa Sunce moje malo okupljat će se jedanput mjesečno u Gradskoj knjižnici i obrađivati teme o važnosti dojenja, odgoju djece i odnosima unutar obitelji uz stručnu pomoć i potporu patronažnih sestara Marine Juričev Martinčev i Jadranke Sladoljev.

 

„Klub potrošača" Vodice, Udruga za zaštitu potrošača Grada Vodica, poziva potrošače na godišnju Skupštinu koja će se održati u vijećnici Grada Vodica (prizemlje) dana:
-12. ožujka 2014. u 17,30 sati.
Iza Skupštine održati će se TRIBINA na temu: PROBLEMI POTROŠAČA
KORISNIKA JAVNIH USLUGA

Gosti tribine su predstavnici Saveza UZPH i predstavnica Savjetovališta ZP za područje Dalmacije.

Dođite i otkrijte nam što vam stvara problem i vidjet ćete ISPLATI SE ZNATI, jer samo tako problemi postaju manji i lakše se mogu riješiti na dobrobit svih potrošača Grada Vodica – poručuju iz Kluba potrošača Vodice

Gradska knjižnica Vodice poziva sve koji su se prijavili na radionicu „Informatika 50+" na sastanak koji će se održati u ponedjeljak, 24. veljače u 17 sati u multimedijalnoj dvorani Knjižnice. Na sastanku će se dogovarati o pojedinostima programa radionice, rasporedu grupa i vremenu održavanja.

Tribunjske Poklade 2014

Veljača 19, 2014

tribunjpoklade

LIPI NAŠI....I OVE SMO VAN GODINE KA I UVIK DOSAD...PRIPREMILI PUNU KARIOLU ŠARENIH POKLADNIH KONFETA:

Udruga Matice umirovljenika Grada Vodica organizira za svoje članove, večeru s plesom povodom Dana žena, u hotelu „OLYMPIA"Vodice, 08.ožujka 2014.godine, s početkom u 19,00 sati.

Cijena večere je 100,00 kuna po osobi i istu treba uplatiti u blagajni UMUGV najkasnije do O5.03. 2014.godine.

Potrebite informacije mogu se dobiti u uredu UMUGV utorkom i petkom od 09,00 do 11,00, te na telefon 444-575 u istom terminu ili na mob. 098/642-127 ili 099/444-308.

IZVRŠNI ODBOR UMUGV

 

Učitelji hrvatskog jezika, glazbene kulture i knjižničarka vodičke Osnovne škole, osmislili su prigodan program za Valentinovo. Učenici će se predstaviti pjevanjem, plesom, glumom i svojim literarnim izričajem 14.2.2014. u 17:00 u Kulturnom centru Vodice. Najbolji izvođači bit će nagrađeni prigodnim darom.

Prema navodima Tihomira Dujmovića, kako je po priznanju samog uredništva tiražnog Večernjeg lista bio jedan od najčitanijih kolumnista, čije kolumne je samo preko interneta čitalo tjedno između deset i petnaest tisuća ljudi te uslijed snažnog političkog pritiska, kolumne su mu ipak zabranjene. Autoru je to bio dovoljan razlog da o svojoj sudbini tiska knjigu gdje je detaljno razložio kako mu je u samo desetak godina tri puta zabranjeno pisanje, u dva navrata i televizijske emisij te da je unatoč činjenici uspješnog dvanaestogodišnjeg voditeljstva talk show-a „Opasne veza", Hrvatska televizija za njega uvijek bila zatvorena.

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close