Rujan 29, 2020
Infovodice

Infovodice

naslovna-plava-plaza
Krajem prošle godine započeli su radovi na postavi kolektorskog sustava kroz "Plavu plažu" te izgradnja objekta crpne stanice kod Vičevice.
U sklopu tih radova radila se i rekonstrukcija cijele zapadne plaže, tako da će početkom lipnja goste dočekati 560 m nove dužobalne šetnice sa sedam sadržajno i prostorno značajno obogaćenih plaža.

dizalica
Mirni prosvjed koji je bio predviđen za petak, 24. svibnja, 2013. više nije potreban.
Kako doznajemo od upravnog odbora ŠRK Mali Porat cijena usluga dizanja broda, pranje pumpom, korištenje suhoga veza 3 dana, spuštanje broda u more, će se Vodičanima i nadalje naplaćivati po cijeni koja je od strane ŠRK Mali Porat prije nekoliko godina sa ACI-jom dogovorena.

ukras1
Naš vrtić Tamaris sudjelovao je na natječaju sa tri eko-ukrasa koji su vrijedno izrađivale tete iz vrtića zajedno sa našom djecom.

Na temelju kriterija određenih javnim natječajem; originalnost, prezentacija i cjelovitost u postignutoj „Reuse" metodologiji (davanje predmetu nove uporabne vrijednosti), a uvažavajući pri tome i glasove fanova službene Facebook stranice NP Krka stručno povjerenstvo nagradilo je naš vrtić Tamaris sa radom "Kućica za lutke" drugom nagradom a to je otkup i novčana nagrada u visini od 4.000 Kn.

Čestitke našem vrtiću, te vrijednim tetama koje su skupa sa djecom izrađivale ukrase

dirada-1319
Promjenjivi svibanj nastavlja u započetom stilu. Tako smo početkom tjedna uživali u suncu a nastavku tjedna donio nam je kišu i jugo uz blagi pad temperature ...I fotografije koje smo snimili prošli tjedan prate te promjene..

naslovna-hdz
Što se tiče Gradskog vijeća prema neslužbenim podacima i ovaj put vijećnici HDZ-a su u većini sa 8 vijećnika, koalicija SDP-HNS-HSLS imat će 4 vijećnika a po jednog vijećnika imat će kandidati Loze, HSP-a, i koalicije HSS-HSP AS i BUZ-A.

Tokom večeri dobili smo izjave čelnika pobjedničke stranke HDZ-a, predsjednika GO HDZ Vodice gosp. Ante Cukrova (Desta), sadašnje i buduće gradonačelnice Vodica gđe. Branke Juričev Martničev te od predstavnika koalicije SDP-HNS-HSLS gđe. Marije Alfirev

Ante Cukrov, predsjednik GO HDZ Vodice
Ostvarena je vrlo uvjerljiva pobjeda. Proteklih godina puno se radilo za Vodice a tako će biti i nadalje. Građani su to prepoznali i nagradili nas. Čestitam također i svima koji su ušli Gradsko vijeće, a posebno vijećnicima koalicije SDP-HNS-HSLS koji su osvojili 4 mjesta s kojima se nadam da ćemo imati dobru suradnju ne obazirući se na prijašnje neslaganje te zajedničkim snagama uprijeti za daljini boljitak svih građana Grada Vodica.

Branka Juričev Martinčev, gradonačelnica Vodica
Ova pobjeda je veliko zadovoljstvo jer su građani prepoznali trud i rad HDZ-a i dali nam ovaj put još više glasova nego na prethodnim izborima. Što se tiče suradnje sa oporbom i dalje će biti korektna i otvorena. Prihvaćamo sve konstruktivne prijedloge a to je upravo ono što tjera Grad, Gradsko vijeće i vladajuću stranku da čini najbolje.
Uvijek smo otvoreni za sve sugestije i komentare građana jer upravo tako možemo saznati što nedostaje a nadamo se da u narednom mandatu uz sve ovo dosadašnje znanje i iskustvo možemo napraviti još i više.

Marija Alfirev, koalicija SDP-HNS-HSLS
Čestitam Branki Juričev Martinčev na izbornoj pobjedi i nadam se dobroj te otvorenoj suradnji u narednih četiri godine.

{datsopic:2762 left}{datsopic:2763 left}{datsopic:2764 left}{datsopic:2765 left}

izbori-naslovna
Osim što je GONG zaprimio dojave građana o kršenju izborne šutnje u Vodicama gdje je prijavljeno kako su politički akteri dijeljenjem letaka nagovarali birače da izađu na izbore te glasaju za određenog kandidata, ovi lokalni izbori protječu bez većih nepravilnosti.

naslovna-balon-pod
Prošli tjedan je počelo postavljanje podne obloga u montažnoj sportskoj dvorani na igralištu kod Osnovne škole Vodice. Radi se o podu vrijednom 400.000,00 kn od SBR gume debljine 9 mm  prekrivene poliuretanskim slojem vrlo otpornim na vlagu, toplinu i grebanje oštrim predmetima.

naslovna-perlice-zagreb
Kulturna udruga "Vodiške Perlice" dobila je priznanje na sveučilištu u Zagrebu od Tekstilno-tehnološkog fakulteta za uspješno sudjelovanje na projektu revitalizacije tekstilne proizvodnje materijala iz brnistre - ususret Hrvatskom autohtonom proizvodu pod nazivom:" Od korova do tkanine"

Priznanje udruzi potpisuje koordinator projekta: Dr. sc. Sandra Biscof, prof. ,dekanica Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu.

Zahvaljujemo gradonačelnici Vodica gđi. Branki Juričev Martinčev koja nam je omogućila odlazak na ovu promociju. Na promociji smo pridonijeli promidžbi našeg Grada i u turističkom prepoznavanju pod sloganom "Da se ne utrnu stare Vodiške užance". Inače, ovim projektom o brnistri udruga se bavi od 2008. god. - kazala je Tatijana Roca, predsjednica KU Vodiške Perlice

{datsopic:2714 left}{datsopic:2715 left}{datsopic:2716 left}{datsopic:2717 left}

grozdana
Na ovogodišnjim Danima otvorenih vrata udruga sudjelovati će i Vodički Klub potrošača, a cilj događanja jest građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro, koji će se prezentirati od 12. do 15. lipnja 2013. od 18-20 sati osim, 13. lipnja, na blagdan Sv. Ante, o čemu će javnosti još posebno biti obaviještena.

Budući su potrošači i više nego zainteresirani o prisilnoj naplati, na prezentaciji će biti obrađene teme: „institut zastare", koji potrošači još nisu usvojili, te „ovrha na novčanim sredstvima " i "ovrha na plači" zbog veoma bitnih razlika, te kada i kako ide postupak provođenja ovrhe.

Držim da je potrebno razjasniti određene pojmove jer neznanje nam može samo škoditi a nikako nas neće spasiti od kazne, stoga ova Udruga želi pridonijeti educiranju potrošača i iskreno se nadam da ću ovim pojašnjenjem pomoći onima koji tu pomoć trebaju, ukoliko netko ima potrebu može me kontaktirati putem a-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - kazala je za portal Infovodice predsjednica kluba potrošača Vodice, Grozdana Juričev Šprljan

Više informacija o Danima otvorenih vrata udruga moći ćete i dobiti na portalu Infovodice

hum-turnir-pesic
U subotu 11. svibnja na igralištu Čista Velika u organizaciji MNK Čista Velika odigran je malonogometni humanitarni turnir, u kojem se prihod od donacija prikupljao za nastradalog u prometnoj nesreći Stipu Pešića.

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close