Infovodice

Infovodice

Zagrebački holding obilježava 10. obljetnicu postojanja. U sklopu programa je i snimanje Milenijske fotografije, koje će se održati u petak, 27. studenog 2015. godine od…
Vrhunski zabavljač Mile Perkov i njegov prateći Johnny Walkers band ove subote (28.10.) napravit će dobar štimung u vodičkoj Sedmici.
Vodička Konoba Makina povodom jubilarnog, desetog rođendana, odlučila je otvoriti svoja vrata u prosincu na radost brojnih mještana, ali i stanovnika cijele županije.
Jučer su vatrogasci JVP Vodice zaprimili dojavu o tehničkoj intervenciji/uklanjanje prepreka u Tribunju na adresi Put Vodica 47.
U novom broju tipTravel magazina koji je upravo izašao predstavljen je Memorijalni centar Faust Vrančić.
Ove subote (28.11) u centru Vodica u Caffe bar Centar odlične glazbe neće nedostajati.
Nakon što su prošli tjedan uspjeli uzeti bod protiv vrlo dobrog MNK Hajduka naši Heroji ovaj petak dočekuju drugoplasirani MNK Ustanik.
U glavnom gradu Irske, Dublinu od 21.11. - 29.11. održava se drugi dio svjetskog seniorskog kickboxing prvenstva za discipline: full contact, light contact te pointfighting.
Općina Tisno će u samome centru mjesta Jezera, pored malonogometnog igrališta, na lokaciji koja u ovom trenutku nije nimalo atraktivna, izgraditi Tematski park. Arhitektonsko rješenje…
Za studeni se može reći da je mjesec svehrvatskog sjećanja. Sjećanja koja se moraju trajno memoirati, kako bi se saćuvana i obranjena istina predala dolazećim…