Rujan 27, 2020
Infovodice

Infovodice

U zaleđu Vodica se prodaje lijepo poljoprivredno zemljište površine 1698 m/2. Zemljište je održavano, kultivirano i na njemu se nalazi 25 stabala urednih i rodnih maslina.

Bliži se trinaesta tužna obljetnica kornatske tragedije u kojoj su živote izgubili dvanaestorica hrabrih vatrogasaca, među kojima četiri mlada Vodičana: Hrvoje Strikoman, Gabrijel Skočić, Karlo Ševerdija i Ante Juričev Mikulin.

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 15 osoba oboljelo je od zarazne bolesti COVID-19; osam osoba ima prebivalište na području Grada Knina, dvije na području Grada Drniša, te po jedna u Šibeniku, Vodicama, Skradinu i Kistanjama. 

Sa sjeverozapada kontinenta prema Jadranu se na kojem jutros uz slab do umjeren jugozapadnjak prevladava djelomice do pretežno sunčano vrijeme sporo primiče dolina s fontalnim sustavom koja će u danima vikenda donijeti vrlo vjetrovito vrijeme a početkom narednog tjedna i nestabilnije vrijeme.

Svećenik Šibenske biskupije don Dominik Škevin preminuo je u četvrtak 27. kolovoza 2020. godine u svećeničkom domu u Šibeniku.

CMC festival Vodice 2020. powered by Calzedonia po prvi put bit će održan u nešto drugačijem izdanju, a sukladno epidemiološkoj situaciji u Hrvatskoj.

Crveni križ Vodice u suradnji s udrugom umirovljenika grada Vodica u sklopu projekta Aktivni zajedno (UP.04.2.1.09.0005) u gradu Vodicama u četvrtak 27.08.2020 godine proveo je akciju besplatnog preventivnog mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka umirovljenicima, koja se održala u prostorijama udruge umirovljenika grada Vodica.

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Moto klub Veterani - Croatia osnovan je 2007. godine s ciljem okupljanja i druženja veterana-bikera Domovinskog rata, njihovih obitelji i prijatelja, očuvanja sjećanja na vrijednosti i žrtve Domovinskog rata te promociju moto sporta i Republike Hrvatske kao moto friendly turističke destinacije. MKVC danas ima preko 180 članova i djeluje kroz 7 podružnica na području čitave Hrvatske i u dijelu Bosne i Hercegovine što ga čini jedinstvenim moto klubom na ovim prostorima. Ove godine za Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti posjetili su Vodice i MK Okit. Donosimo njihovu priču

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije osam osoba oboljelo je od zarazne bolesti COVID-19; četiri osobe su iz Šibenika, dvije iz  Vodica, jedna iz Drniša i jedna iz Skradina.

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close