Svi 26, 2020
Infovodice

Infovodice

Stožer civilne zaštite Šibensko-kninske županije održao je danas konferenciju za novinare kako bi javnost bila upoznata s epidemiološkom situacijom u našoj županiji, kao i s mjerama zaštite koje su i dalje na snazi.  

Olympia Life Wellness ponovno otvara svoja vrata i od danas primamo Vaše narudžbe!

U Vodicama, na udaljenosti od 700 metara od centra grada, odnosno 1000 metara od obale se prodaju tri dvosobna stana u stambenoj zgradi na građevinskoj parceli površine 425 m/2, a iz svakog stana će se pružati pogled na more i grad.

Na današnji dan tri su osobe s područja Šibensko-kninske županije pozitivne na virus SARS-CoV-2, doznajemo od županijskog Stožera civilne zaštite.

Stožer civilne zaštite Šibensko-kninske županije održao je još jedan u nizu radni sastanak na kojem je napravljena analiza stanja na području naše županije od početka pandemije koronavirusa.

Prije čišćenja prozračite prostorije. Pustite da svježi zrak cirkulira najmanje 20 minuta. Ako je moguće, neka svi prozori budu otvoreni čitavo vrijeme dok čistite. Temeljito operite ruke prije i poslije svakog čišćenja. Upotrijebite sapun i vodu te ih trljajte najmanje 20 sekundi. Ako to nije moguće, upotrijebite sredstvo za dezinfekciju ruku s najmanje 60 posto alkohola. Dok čistite, nosite rukavice za jednokratnu upotrebu. Nakon svakog čišćenja rukavice treba baciti. I ne zaboravite oprati ruke čim skinete rukavice...

U ovom nesvakidašnjem vremenu dok za kulturu vrijedi jedino #ostanidoma, Pučko otvoreno učilište donosi umjetnost u naše domove.

Ukupno 37 poduzetnika dobilo je subvencije za marketing, stručno osposobljavanje i kupnju dugotrajne imovine u iznosu nešto većem od 218 tisuća kuna, a sve na temelju natječaja za podnošenje zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava gospodarskim subjektima u 2020. godini.  Popis svih poduzetnika koji su dobili subvencije možete pogledati OVDJE.

Na području naše županije nema novooboljelih od zarazne bolesti COVID-19, tako da je broj zaraženih osoba i dalje 86, a oporavilo se 38 osoba, javlja županijski Stožer civilne zaštite.

I dalje je na snazi Odluka o mjerama ograničavanja javnog prijevoza u linijskom obalnom pomorskom prometu ( NN br. 34/20 ) od 21. ožujka koju je donio Stožer civilne zaštite RH te se prema izdanim preporukama za rad brzobrodskih linija i trajekata za prijevoz putnika od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo od 24. travnja ne preporučuju turistička putovanja, a brzobrodskim i trajektnim linijama trebaju se služiti samo osobe s opravdanim razlogom za putovanje te je za dolazak na otoke potrebno ishodovati propusnicu prema navedenim odlukama i uputama.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close