Srpanj 02, 2020
Infovodice

Infovodice

Neka vaša djeca proslave rođendan skakanjem! Na našem predivnom, travnatom prostoru za proslave na Plavoj plaži prvi red do mora, čekat će ih funpark Dvorac „Bik koji sjedi“  ukupne dimenzije 55 m2 za djecu od 3 godine na više 

Igor Friedrich rođen je 1976. godine u Virovitici, a od 2004. živi u Vodicama. Sretno oženjen te ponosni otac četiri sina. Diplomirao je na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu. Ravnatelj je Ekonomske škole Šibenik gdje je prethodno radio kao vjeroučitelj. 

Još jedna županijska ligaška pikado sezona je gotova, a Pikado klub Sveta Ana iz Čiste Velike sasvim zasluženo došla do svog prvog naslova u A kategoriji

Od 01.07.2020. svoja vrata otvara restoran Gondola u Vodicama. Ljubitelji dobre hrane, lijepog pogleda na more i uslužnog osoblja mogu svakodnevno uživati u raznim specijalitetima. Posebna ponuda jela rezervirana je od 14.00-17.00 sati.

Vodičke su plaže i ove godine zadovoljile sve tražene uvjete za dobivanje te prestižne oznake koja znači odličnu kakvoću i čistoću mora, sigurnost i kvalitetu plažne ponude.

Novi slučaj oboljenja od zarazne bolesti COVID-19. Radi se o mladoj ženskoj osobi s područja grada Knina, koja je vjerojatno bila izložena zarazi na radnom mjestu zbog brojnih kontakata s osobama iz inozemstva.

Oslabljeni frontalni poremećaj koji se sa sjeverozapada kontinenta premješta prema Jadranu neće bitnije utjecati na vrijeme na našem području jer će se glavnina pogoršanja vremena premjestiti sjevernije od njega. Prema prognostičkim materijalima iako će se naši krajevi nalaziti u polju malo sniženog tlaka zraka do petka će prevladavati stabilne vremenske prilike. Drugi ovotjedni frontalni poremećaj koji se očekuje tijekom petka i u prvom dijelu vikenda vjerovatno će donijeti manju promjenu vremena uz lokalne nestabilnosti.

Proteklog vikenda od 27. – 28. lipnja u naselju Gaćelezi održana je volonterska akcija obnove suhozida na području seoske lokve. Akciju su organizirali LAG More 249 i udruga Lokva – Gaćelezi. 

Udruga Argonauta s partnerima na projektu u fazi je „Pilot provedbe edukativnog programa Plava Eko-patrola“ koja se provodi u sklopu projekta „Plava Eko-patrola – vannastavni edukacijski program za održivi razvoj u priobalnim i otočnim lokalnim zajednicama Šibensko-kninske županije namijenjen osnovnim školama“ i to u osnovnim školama u Brodarici, Murteru, Pirovcu, Primoštenu, Rogoznici, Tisnom i Vodicama.

Na dan 29.06.2020 na području Šibensko-kninske županije nema novooboljelih od zarazne bolesti COVID-19 .

Stranica 2 od 1215
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close