Travanj 04, 2020
Infovodice

Infovodice

Donosimo vam zanimljivu sportsku priču koju su osmislili Ivan Močić i Ante Pešić igrači pikado kluba Sv. Ana iz Čiste Velike sa svojim prijateljima Vladimirom Godinovićem i Mirom Buhom

Naime, oni su u ovim teškim vremenima kada smo razdvojeni svatko u svom domu i nisu u mogućnosti se družiti i igrati pikado zajedno, pokrenuli pikado projekt u kojeg su se pridružili i svojim savjetima i idejama ovoj priči dali dimenziju više mnogobrojni pikadisti diljem cijele Europe, a slobodno može se reći i svijeta

Humanitarna udruga "Daj 5 od srca" objavila je večeras na svojoj FB stranici vijest da je za kupnju respiratora OB Šibenik do 14:00 sati u šest dana akcije prikupljeno ukupno 200.423,50 kuna i s time obustavljaju ovu akciju prikupljanja.

Epidemija koja nas je zahvatila odrazila se i na kulturu i na izvedbene umjetnosti kao i na one koji su bili redoviti posjetitelji brojnih domaćih kazališta. 

U borbi protiv pandemije korona virusa veći dio planete povukao se u izolaciju, a kako bi svima malo olakšao ovu tešku situaciju vodiški zet Mile Perkov snimio je pjesmu Jači od Corone

Policiji su proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske prijavljene dvije teške krađe i jedno oštećenje tuđe stvari.

Još jedna osoba s područja Šibensko-kninske županije zaražena je koronavirusom te je broj oboljelih od Covida 19 u županiji sada 24, a jedan pacijent je na respiratoru, izvijestili su danas iz Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije.

Suočeni s izvanrednom situacijom u vezi korononavirusa, zabranom rada tržnica te otežanim poslovanjem i planiranom proizvodnjom naših poljoprivrednih proizvođača, LAG More 249 i LAG Krka pozivaju registrirana poljoprivredna gospodarstva (OPG-ove, zadruge i ostale) s područja Šibensko-kninske županije da, ukoliko imaju potrebu, ispune anketni upitnik radi evidencije i formiranja javne baze podataka koja bi bila dostupna svim zainteresiranim kupcima.

Na inicijativu mlade sumještanke Anđele Orbanić te podrške "vlasnika licence" za jauk party-Nike Juričev Barbina i glavnog promotora Igora Čičin-Karlova pozivaju se mještani da se pridruže njihovoj ideji.

Kraj ožujka i početak travnja donose nam novo izraženije zahlađenje uz tek lokalno slabe oborine, a krivac za to je anticiklona nad Atlantikom koja je stvorila blok zapadnim strujanjima i po čijem rubu se sa sjevera kontinenta prema jugu premješta hladna zračna masa. Nakon hladne fronte koja će se preko nas premjestiti u prvom dijelu tjedna, u drugom će jačanje grebena anticiklone donijeti stabilnije vremenske prilike ali i dalje uz prohladne temperature zraka za doba godine.

Karlo Magdić učenik osmog razreda OŠ Vodice napravio je video uradak u kojem uspoređuje svijet u prošlosti i sadašnjosti, preispituje naše postupke i potiče na razmišljanje o tome kakvu budućnost želimo.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close