Siječanj 28, 2020
Infovodice

Infovodice

U srijedu 22. siječnja na području Policijske uprave šibensko-kninske će se provoditi preventivno-represivna ciljana akcija usmjerena na nadzor brzine kretanja vozila, a sve s ciljem podizanja razine sigurnosti u prometu na našem području 
U nadzor prometa tijekom ovog vremena će biti uključen maksimalni broj policijskih službenika, kao i svi raspoloživi uređaju i oprema, koja se koristi u nadzoru i kontroli prometa. Policijski službenici će vozače nadzirati na lokacijama koje se statistički, ali i iskustveno pokazuju kao ugrožene u pogledu činjenja prometnih prekršaja ove vrste, a i prometnih nesreća zbog nepropisne brzine kretanja vozila.  

Ženski košarkaški klub Vodice kao drugoplasirana ekipa  skupine JUG koja obuhvaća četiri županije : Dubrovačku, Splitsko-Dalmatinsku, Zadarsku i Šibensko-Kninsku,  plasirale su se na poluzavršnicu državnog prvenstva Hrvatske koje će se održati u Zagrebu od 24. do 26. siječnja 2020. godine.  

Započeo je tradicionalni 21.-ti po redu turnir u kartama. 14 ekipa u konobi Draži Vodice igra Trijonfo i Trešete, a u subotu i nedjelju odigrano je devet kola.

Na terenu tik uz nogometni stadion na Račicama započeli su započeli radovi na čišćenju zemljišta, a sve u svrhu izgradnje buduće sportske dvorane i ostalih sportskih sadržaja.

U subotu 18.01 2020 održana je redovita skupština udruge Hrvatski domobran Vodice.

U sklopu projekta "Sigurnost na vodi" Hrvatskog Crvenog križa u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Vodice  održan  je seminar "Slučajni spasilac" za odgojiteljice i djelatnike vrtića Tamaris. 

Baš ovog najdepresivnijeg ponedjeljka, koji na engleskom nazivaju Blue Monday, počinju se osjećati posljedice duge zime, bankovni računi su prazni, a plaće nisu ni blizu.

Hrvatski sabor kulture otvorio je prijave za jubilarno 60. izdanje Festivala hrvatskih kazališnih amatera. Ova smotra najboljih godišnjih amaterskih kazališnih ostvarenja ove će godine svoj 60. rođendan slaviti u Vodicama tijekom dva festivalska vikenda: od 22. do 24. svibnja te od 29. do 31. svibnja. U bogatom šestodnevnom dramskom programu nastupit će amaterska kazališta iz gotovo cijele Hrvatske, sukladno odabiru izbornika Festivala.

Dana 19.01.2020. na streljani „Mocire“ u Zadru, strijelci klubova iz Splita, Vodica te Zadra, te ekipe postrojbi Hrvatske vojske sa Zadarskog područja, prigodnim natjecanjem malokalibarskom puškom i pištoljem obilježili su „vatreno “  obljetnicu oslobođenja Maslenice.

Veći dio kontinenta i dalje se nalazi pod jakom anticiklonom koja u svojem središtu koji se nalazi nad Velikom Britanijom ima tlak i do 1050hPa.  Istodobno u zapadnom Sredozemlju na vrijeme utječe ciklona koja rubno visokom naoblakom prostire se i do Jadrana. Pod utjecajem antickolone stabilne vremenske prilike nastaviti će se do vikenda kada se očekuje manje pogoršanje vremena uz mogućnost za slabu kišu.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close