Veljača 28, 2020
Infovodice

Infovodice

Restoran Sky je mjesto gdje se ujedinjuje tradicija i kvaliteta, gdje se njeguje kreativna kuhinja, gdje svaki posjetitelj u ugodnom ambijentu na raspolaganju ima izvrsnu uslugu uz vrhunska jela i namirnice i impresivnu vinsku kartu. 

U prostorijama male vijećnice Gradske uprave Vodice u subotu 15.02. održana je  redovna godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog  društva Vodice.

14. veljače na našem portalu objavili smo vijest vezanu za početak izgradnje gata za 30-ak novih vezova u lučici Stražara. Tim povodom, UHBDDR Ogranak Vodice izdao je priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

U subotu 22.2.2020. na otoku Zlarinu održat će se sad već 4.godinu za redom trail utrka Zlarin Trail, ove godine kao 2. kolo zimske otočne lige pod organizacijom AK Okit Vodice i TZ Zlarin.

Anticiklonalni greben nad Jadranom polako slabi, a sa zapada kontinenta pribilžava se frontalni poremećaj koji će se sredinom tjedna premjestiti preko naših krajeva. Jačanjem anticiklonalnog grebena prema vikendu će ponovno nastupiti razdoblje stabilnog vremena.

Tradicionalni pokladni ples održat će se u subotu, 22. 02. od 20,00 sati u Hotelu „Olympia". Za dobru zabavu bit će zadužen band Bracera, a birat će se i najbolje pojedinačne i grupne maske

Kažu da je travanj u meteorološkom smislu, jedan od najživopisnijih mjeseci o čemu najbolje svjedoči narodna izreka: “Koliko je u godini dana, toliko je u travnju vremena”. 

Prava sreća pomilovala je jutros  iza osam sati dvoje mladića i jednu djevojku kada su kako neslužbeno doznajemo vraćali se s rođendanskog party-a

Maturalni ples Prometno-tehničke škole Šibenik održan je u petak 14.02. u hotelu Olympia u Vodicama. Atmosferu pogledajte u fotogaleriji.

I u vrtiću Valentinovo obilježavaju različitim aktivnostima na temu ljubavi – ljubavi prema prijatelju, roditeljima, braći ili sestrama, ljubimcima, te simbola ljubavi: srce i crvena boja.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close