Kolovoz 15, 2020
Infovodice

Infovodice

Na području Šibensko-kninske županije imamo dvije novooboljele osobe od COVID-19 infekcije. Riječ je o jednoj mlađoj muškoj osobi s prebivalištem u Zagrebačkoj županiji, koja se nakon pozitivnog testa vratila kući.

U Vodicama, na udaljenosti od 700 metara od centra grada, odnosno 1000 metara od obale se prodaju tri dvosobna stana u stambenoj zgradi na građevinskoj parceli površine 425 m/2, a iz svakog stana će se pružati pogled na more i grad. Svaki stan će posjedovati vlastiti vrt površine cca 50 m/2, parkirno mjesto i spremište.

Ravnateljica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije Željka Karin izjavila je na konferenciji za novinare kazala je da je 21 novooboljela osoba na tom području.

U protekla 24 sata nije bilo novih slučajeva oboljenja od zarazne bolesti COVID-19. I dalje je  je 34 aktivna slučaja oboljenja, od kojih se 4 osobe liječe  na Odjelu infektologije šibenske bolnice, dok ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji na kućnom liječenju. Od jučer je bilo 23 uzorkovanja na SARS-CoV-2 virus. 

Nad Jadranom nad kojim se sa sjevera kontinenta pruža anticiklonalni greben po visini i dalje kruži vlažan i nestabilan zrak koji osobito u poslijepodnevnim satima uzrokuje porast naoblake uz lokalne pljuskove, a prethodnih dana zabilježene su i pijavice.

Zbog godišnjeg odmora skladište otpada Bumba biti će zatvoreno od 10. 08.  do 16. 08. 2020.
 

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Gost se uvijek vraća nasmiješenom domaćinu koji ga srdačno dočekuje. Dobar primjer je i g. Franc Sprahowic koji već 22 godine ljetuje u Vodicama kod obitelji Ante Radin Mačukat i to 3 – 4 puta godišnje, sveukupno do sada 75 puta 

Prema podacima sustava eVisitor, koji sadrži turistički promet ostvaren u komercijalnom i nekomercijalnom segmentu te nautičkom charteru, s tržišta Poljske je u dosadašnjem dijelu kolovoza ostvareno oko 65.000 dolazaka i gotovo 380.000 noćenja što u odnosu na isto razdoblje lani predstavlja rast prometa od 4 posto u dolascima i 10 posto u noćenjima!  

Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, su prijavljene tri teške krađe, dvije krađe i jedno oštećenje tuđe stvari, od čega jedna u Vodicama i to 5. kolovoza kada je u popodnevnim satima nepoznati počinitelj 42-godišnjem slovenskom državljaninu otuđio osobne isprave, novac, tehničku robu i osobne stvari. 

Stranica 6 od 1240
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close