Veljača 22, 2020
Infovodice

Infovodice

Projekt „Ćakule o zdravlju“ Zavoda za Javno zdravstvo ŠK županije poziva vas na Okrugli stol: Prevencija raka vrata maternice koji će se održati u Gradskoj knjižnici „ Juraj Šižgorić“, 11. veljače 2020. u 19 sati

Kompleks hotela Olympia i Olympia Sky je za prošlu godinu 2019. ostvario iznimne rezultate MICE (Meetings, incentives, conferencing, exhibitions) poslovanja koji su rezultat kontinuiranog ulaganja u kvalitetu i visoke standarde organizacije poslovnih događanja. Upravo to dokazuje i činjenica da je kompleks dobitnik prestižne Kongresne zvijezde. 

U Vodicama u blizini popularne plaže se prodaje jednosoban stan u prizemlju stambene zgrade. Stan je površine 34.45 m/2, a sastoji se od hodnika, jedne spavaće sobe, kupaone te kuhinje s dnevnim boravkom.

Prvog vikenda veljače održan je tradicionalni Zimski moto susret MK Okit u klupskoj kući podno brda Okit. 

Meni je veliko zadovoljstvo da ste prepoznali i našu dobru namjeru i činjenicu da smo na istom poslu. Zakoni se donose zbog građana i oni moraju biti u funkciji kvalitetnijeg života - naglasio je ministar Božinović prilikom preuzimanja potpisa građana. 

Restoran Sky je smješten na 10. katu hotela Olympia Sky. Interijer je ugodan, topao i moderan, a boravak upotpunjuje pogled na cijeli vodički arhipelag. Filozofija restorana je predstaviti gostima savršeno i potpuno iskustvo uživanja u hrani, dobroj kapljici i ambijentu.

Grad Vodice kao partner Grada Varaždina provodi projekt PROMO čija je svrha informativnim aktivnostima građane upoznati s postignutim ciljevima i ostvarenim rezultatima u području gospodarenja otpadom kako bi mogli pratiti napredak. Za održivo gospodarenje otpadom nužna je suradnja svih dionika države, lokalne samouprave i građana.

Jutros u 5 sati i deset minuta dva manja potresa dobro su se osjetila u Vodicama.

Na Račicama već nekoliko dana marljivo treniraju nogometaši Njemačkog Sv 1908 Grün Weiss koji su Vodice izabrali za svoju bazu za pripreme, a u petak će odigrati prijateljsku utakmicu sa našim treće ligašem koji je zakoračio u četvrti tjedan priprema.

Na dan koji na poseban način slave zaljubljeni, 14. veljače, obilježava se i Međunarodni dan darivanja knjiga. Pokrenula ga je dječja spisateljica Amy Broadmoore 2012. godine, a ubrzo se proširio na brojne zemlje širom svijeta. Njegova je svrha pobuditi zanimanje za čitanje, osobito kod djece.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close