Ožujak 30, 2020
Infovodice

Infovodice

Još jedna ovabijest pristigla je iz PU Šibensko kninske. Naime, Splitska policija zaprimila je nekoliko dojava o uočavanju sumnjivih osoba koje dolaze građanima na vrata stana predstavljajući se kao djelatnici civilne zaštite

U Šibeniku, u širem centru grada se prodaje samostojeća kuća s dva stana i poslovnim prostorom u prizemlju. Bruto površina kuće je 380,69 m/2, a sastoji se od poslovnog prostora u prizemlju, trosobnog stana na prvom katu zgrade, te još jednog trosobnog stana na drugom katu.

Stabilne vremenske prilike uvjetovane anticiklonalnim poljem nad Jadranom nastavile su se i jutros pa na cijelom području prevladava vedro i tiho vrijeme uz ugodne temperature zraka koje se kreću od 14 do 17°C. Središte anticiklone će se u naredna 24h sa Atlantika i britanskog otočja premjestiti nad Skandinaviju pri čemu će po rubu anticiklone nastupiti premještanje hladne zračne mase sa istoka koja će već u nedjelju rubno doći do naših krajeva, a glavninom uz jako zahlađenje početkom narednog tjedna.

Nastavno na uputu Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, na području Šibensko-kninske županije ustrojene su ambulante Domova zdravlja za pregled pacijenata pod sumnjom na zaraženost koronavirusom.

Poštujući sve propisane mjere i na propisnoj udaljenosti, jutros je u Gradskoj vijećnici Grada Vodica održan međustranački kolegij koji je temeljen članka 13. Poslovnika sazvao predsjednik Gradskog vijeća Marin Mikšić na kojem su uz gradonačelnicu Nelku Tomić i načelnika stožera CZ Stipe Bosotina sudjelovali predstavnici HDZ-a Ante Cukrov, HSS-a Nikola Lemac, LOZA Ivica Slavica, LNM-a Marko Mačukat, SDP-a Marko Udovičić te Barbara Marinčić — Viši stručni suradnik za radne odnose, sjednice i lokalnu samoupravu.

Policija je izvjestila da su zaprimili informacije kako naši građani putem mobilnih aplikacija za razmjenu poruka, fotografija i videozapisa na pametnim telefonima zaprimaju obavijesti putem kojih se traži da, zbog izrade evidencije o prekršiteljima mjera samoizolacije, povratno dostave sljedeće osobne podatke:

Muškarac (31) treća je osoba iz Šibensko-kninske županije pozitivna na virus COVID-19, dok je šest nalaza od ukupno sedam uzoraka jučer poslanih u Kliniku za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević’ negativno, izvijestili su iz županijskog Stožera civilne zaštite.

S ciljem daljnjeg provođenja Vladinih mjera za suzbijanje širenja novog koronavirusa te dodatne zaštite stanovništva Nacionalni stožer uputio je županijskim, gradskim i Općinskim stožerima da osiguraju mogućnost plaćanja računa fizičkim i pravnim osobama elektroničkim putem, gdje god je to moguće, čime bi se znatno smanjila ili potpuno uklonila potreba osobnog dolaska na šaltere ili u urede.

Stigli su rezultati uzoraka s Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” prema kojima su dvije osobe s područja Šibensko-kninske županije pozitivne na virus COVID-19. Tim je povodom ispred zgrade Županije održana konferencija za novinare Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close