Veljača 28, 2020
Infovodice

Infovodice

Članovi Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) grada Šibenika i Šibensko-kninske županije proslavili su u petak 30 godina od osnivanja stranke. U šibensko kazalište došla je i visoka delegacija HDZ-a predvođena premijerom Andrejom Plenkovićem.

Od ponedjeljka  10.02 počinje sanacija asfalta u ulici Artina. Bit će uspostavljana privremena regulacija prometa u trajanju cca 20 dana.

Nad Jadranom nad kojim jutros prevladava djelomice do pretežno sunčano vrijeme sa sjeverozapada kontinenta pruža se anticiklonalni greben, a uz slab vjetar sjevernih i sjeverozapadnih smjerova temperature zraka se kreću od 5 do 8°C.

Projekt „Ćakule o zdravlju“ Zavoda za Javno zdravstvo ŠK županije poziva vas na Okrugli stol: Prevencija raka vrata maternice koji će se održati u Gradskoj knjižnici „ Juraj Šižgorić“, 11. veljače 2020. u 19 sati

Kompleks hotela Olympia i Olympia Sky je za prošlu godinu 2019. ostvario iznimne rezultate MICE (Meetings, incentives, conferencing, exhibitions) poslovanja koji su rezultat kontinuiranog ulaganja u kvalitetu i visoke standarde organizacije poslovnih događanja. Upravo to dokazuje i činjenica da je kompleks dobitnik prestižne Kongresne zvijezde. 

U Vodicama u blizini popularne plaže se prodaje jednosoban stan u prizemlju stambene zgrade. Stan je površine 34.45 m/2, a sastoji se od hodnika, jedne spavaće sobe, kupaone te kuhinje s dnevnim boravkom.

Prvog vikenda veljače održan je tradicionalni Zimski moto susret MK Okit u klupskoj kući podno brda Okit. 

Meni je veliko zadovoljstvo da ste prepoznali i našu dobru namjeru i činjenicu da smo na istom poslu. Zakoni se donose zbog građana i oni moraju biti u funkciji kvalitetnijeg života - naglasio je ministar Božinović prilikom preuzimanja potpisa građana. 

Restoran Sky je smješten na 10. katu hotela Olympia Sky. Interijer je ugodan, topao i moderan, a boravak upotpunjuje pogled na cijeli vodički arhipelag. Filozofija restorana je predstaviti gostima savršeno i potpuno iskustvo uživanja u hrani, dobroj kapljici i ambijentu.

Grad Vodice kao partner Grada Varaždina provodi projekt PROMO čija je svrha informativnim aktivnostima građane upoznati s postignutim ciljevima i ostvarenim rezultatima u području gospodarenja otpadom kako bi mogli pratiti napredak. Za održivo gospodarenje otpadom nužna je suradnja svih dionika države, lokalne samouprave i građana.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close