Nina S.D.

Nina S.D.

Iako su učlanjeni u HPK "Sv.Mihovil" Šibenik planinarsku školu većina nije završila. Svo znanje o penjanju i planinama imaju iz iskustva, čitanja literature ili savjeta kolega iz planinarskog društva i GSS-a, a vezivanje dereza naučio ih prijatelj iz kluba netom prije uspona na Velebit.

Prije otprilike dva mjeseca Mateja je dobila sitni osip i modrice po tijelu. U samo jednom danu njen se život potpuno promijenio.

Prije nekoliko mjeseci Ivi Vodanovu se pridružila supruga s djecom, a nostalgija za rodnim krajem ih uvijek vuče posebno u blagdansko vrijeme. 

Više od 10 godina u obitelji Boršić vrijeme ususret Božiću ispunjeno je blagdanskim duhom. Uz odrasle članove obitelji i male ruke vrijedno slažu jaslice i dodaju figurice, a najstariji član obitelji dida Damir ove godine je izradio glinene deve.

Kao lift boy u hotelu Rivera u Puli 1962. godine, petnaestogodišnji Vodičanin Jerko Sladoljev započeo je svoju karijeru u turizmu. Pola stoljeća nakon, autor je šest stručnih brošura i devet knjiga u području kampinga. Dobitnik je više nagrada i priznanja, od kojih se ističe „Odličje Reda hrvatskog pletera” dodijeljeno od strane Predsjednika Republike 1996. godine, a krasi ga i titula osnivača prvog naturističkog društva.

Nebrojeno  zanimljivih muškaraca ima u Vodicama i okolnim prigradskim naseljima o kojima bi se moglo mnogo toga napisati, ali ovom prilikom medijski prostor smo posvetili jednom mladom Vodičaninu koji nam je pričao o Crossfitu, svojoj obitelji, ali i o onom što ga motivira.

Došavši na odmor u Vodice nije ni slutio da će baš tu započeti svoj novi život. I upravo to se dogodilo Nijemcu Niki Leuthneru koji zajedno sa svojom suprugom punih osam godina živi u Vodicama.

Borba nije bila nimalo laka, ali danas ovaj mladić vedrog duha lakše ide kroz život.

Pod palicom Krešimira Bujasa, trenera odbojkašica iz Vodica, inače poznatog sudca i bivšeg odbojkaša, ekipu OK Vodice čeka ni malo laka sezona. Prvenstva su već započela, a oni neumoljivo prkose korona virusu te i dalje organiziraju treninge i upisuje nove polaznice.

Puna dva desetljeća BBK Orlov Krug okuplja mlade i ambiciozne zaljubljenike u brdski biciklizam. Osim iznimnih rezultata, godinama se u klubu radi na promociji biciklizma, te uređenju kilometarskih biciklističkih staza.

Stranica 1 od 4
Najnovije
 • Četiri klapska pivača na Rudini čekaju boja vrimena
  Information
  Podijeli
  Information

  Četiri klapska pivača na Rudini čekaju boja vrimena

  Information
Najčitanije
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57, Vodice
mob. 091 888 0500 / 091 6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Image is not available
Kamila Pamukovića 57,
mob. 091 888 0500
091/6217 217
Slider
Oglasi
Domaća radinost PokloniDomaća radinost Pokloni
Sve za domZa prodaju
MTB BiciklaMTB Bicikla
Sportska opremaZa prodaju
Gradilište Zatonska, prodajemGradilište Zatonska, prodajem
ZemljištaZa prodaju
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close