SDP TOP DESK
Nina S.D.

Nina S.D.

Danas u sklopu obilaska projekata uređenja u Šibensko-kninskoj županiji ministar Oleg Butković boravio je u Prvić Šepurini. U Vodicama i Šepurini su ga dočekali Branka Juričev Martinčev, saborska zastupnica te predstavnici MO Prvić Šepurine.

Svoj profesionalni put započeo je u Marini Frapa. Potom ga je život odveo u Ameriku gdje je planirao ostati šest mjeseci, ali je "zapeo" deset godina radeći na Disney Cruise Line. Danas u Austriji na planini Shuttleberg u mjestu Flachauwinkl-Kleinarl radi kao restaurant manager u novoizgrađenom restoranskom kompleksu Lumberjack.

U trećem razredu osnovne škole joj je dijagnosticirana disleksija. I umjesto da poklekne uz podršku majke, Anja Cvetković danas uspješno privodi svoje srednjoškolsko obrazovanje kraju. Odlikašica je u srednjoj Medicinskoj školi u Šibeniku, te nositeljica projekta Upshift pod pokroviteljstvom UNICEF-a i Hrvatskog ureda za kreativnost i inovativnost.

Još kao mali dječak sa četiri godine govorio je da bi bio doktor. Više od pola stoljeća kasnije želja mu se i ostvarila. Mada nije postao liječnik što je bio njegov dječački san, Vodičanin iz Blata, Josip Zanze prije dva tjedna postao je doktor znanosti.

Provodili su tzv. žrtvice u trajanju od dva tjedna i na taj način se pripremali za Korizmu.  S blagoslovljenim maslinama umjesto po klupama u Crkvi, simbolizirajući bičevanje Isusa,  udarali su jedni druge. Uskršnje jaje su dobivali samo bolesni jer su u to vrijeme bile skupe i rijetko konzumirane namirnice, dok su turte i u to doba bile dio uskrsnog stola. 

Uskrs nam polako kuca na vrata, a rezervacija gotovo da i nema. U iščekivanju moguće predsezone i Uskršnjih blagdana razgovarali smo s Anamarijom Cicarelli, diplomiranom ekonomisticom turizma, vlasnicom agencije za savjetovanje u turizmu „Interligo“, autoricom pet knjiga i pokretačicom časopisa Apartman Plus, te jednom od autorica projekta IQM u TZG Vodica

Europska agencija za lijekove i medicinske proizvode (EMA) nedavno je dala pozitivno svjetlo za kvalitetu cjepiva AstraZeneca. Hrvatska nije obustavila cijepljenje AZ mada su mnoge države u Europi upravo to učinile. Iako brojke oboljelih od korona virusa ponovno rastu, jednako raste i broj osoba koje se svakodnevno cijepe. 

Posljednjih nekoliko godina je pronašao mir u NK Vodice i bio je siguran da će tu završiti svoju karijeru. Ali, poziv Igora Štimca da se priključi stručnom stožeru reprezentacije Indije nije mogao odbiti jer kako nam je rekao jednom u životu vas nazove Igor i jednom u životu imate ovakvu priliku.

1971. godine je sa svoje dvije prijateljica krenula u Vodišku glazbu. Svirala je prvi klarinet, a Šime drugi. Od tada se razvila obostrana simpatija i za nju više nije postojao nitko drugi. Danas sa Šimom, svojim suprugom i životnim suputnikom, sudjeluje u realizaciji Milenijskih fotografija, a svoje slobodno vrijeme posvećuje djeci i unučadi. Akitvna je u Vodiškim perlicama, a već punih dvadeset godina svako jutro od 8 do 9 možete je naći na kavi na tzv. Tensilenom kutku.

Kada nije na pučini u poju je il na Hajduku, a kada i  kako je krenuo s ribolovom uz kavu nam je ispričao mladi ribolovac iz Vodica. 

Stranica 1 od 6
Najnovije
  • Information
    Podijeli

    Foto đir nedjeljom: Oj, Vodice garofula kito, misto moje ugodno i lipo...

    Information
Najčitanije
Oglasi
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close