Listopad 21, 2020
Petar Grgurev

Petar Grgurev

Dvadesetak pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Grada Vodica jutros se okupilo u vatrogasnom domu kako bi u mirovinu ispratili profesionalnog vatrogasca Matu Udovićića (57), vatrogasca s najdužim vatrogasnim stažom.

Leccino pendolino, Krvavice, Istarska bjelica i naravno Oblice glavne su „zvijezde“ maslinika našeg sumještanina Damira Buntića. Sve je počelo prije 15 godina kada je kupio zemlju i zasadio 316 maslina u Grabovcima, u vodičkom zaleđu na 1.4 Ha

Kako se u Vodicama sve više mlađih ljudi počelo baviti nekakvim vrstama ribolova, a manje mobitelima, što je pohvalno te kako sve više to zanima i mlađu djecu da su stalno na Velikomu i Malomu parapetu i love ribe, došlo je vrijeme da se realizira dugo željena namjera vodičkog ŠRK Mali porat o učenju te iste djece kako se pravilno i stručno vežu udice, rade predvezi tj sistemi za ribolov, kako se pravilno barata sa štapom i rolom sa obale...

Covid-redari koji će biti prisutni na svim mjestima gdje ima više od 50 ljudi, bez plesa na svadbama osim mladenaca, nema rada ugostiteljskih objekata poslije ponoći, maske koje su obavezne za radnike i goste (osim dok sjede za stolom), a za noćne klubove potrebne su rezervacije. Sve su ovo nove mjere za ugostitelje koje su stupile na snagu ovih dana.

Umirovljenici grada Vodica postali su milijunaši. Skoro pa i dvostruki. Vijest koju su dobili u veljači, taman prije korone, postaje stvarnost, a to je 1.881.320,00 kuna europskog novca namijenjenih isključivo za naše sumještane u mirovini.

Gdje god se pojave izazivaju pozornost, a s njima se svi rado fotografiraju. Tako je bilo sinoć i jutros u Vodicama, gdje su Lamborghini Aventador, novi Porsche 911 Turbo S, novi BMW 850i cabrio i ostali skupi auti okružili hotel Olympia Sky. Radi se o sudionicima devetodnevnog roadtripa „Dolce Adriatica“ iz Poljske, njih 18 s osam auta koji su na devetodnevnom putovanju po Hrvatskoj.

Lucija Cvitan, profesorica hrvatskog jezika i književnosti, voditeljica dramske radionice Kulturne udruge Tribunj, urednica i voditeljica triju različitih vrsta emisija na Televiziji Šibenik i predsjednica žena ''Katarina Zrinski'' u Tribunju. Nedjeljno popodne iskoristili za intervju kako bi je bolje predstavili na portalu Infovodice

Na 23. sjednici Gradskog vijeća koja se održala danas u dvorani Kulturnog centra Vodice sa osam glasova ZA, donesen je  niz Odluka koje se odnose na donošenje mjera za ublažavanje negativnih posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa na području Grada Vodica.

Golovima Ivana i Nikole Marića te Hrvoja Spahije iz 11 m NK Vodice danas su na domaćem terenu pred oko 150 gledatelja na Račicama protiv RNK Zmaja iz Makarske upisali prvu pobjedu.

Kako se za glazbenu školu i našu Vodičku glazbu zainteresiralo puno djece i odraslih odluči su napraviti 'međurazred' odnosno pripremni razred za glazbeno obrazovanje u kojem se uče same osnove glazbene teorije i instrumenata. 

Stranica 1 od 93
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close