SDP TOP DESK
Svi 13, 2021
Petar Grgurev

Petar Grgurev

U više navrata smo pisali i upozoravali na neodgovorne građane koji bacaju krupni ali i sitniji otpad na mjesta koja nisu predviđena za to i nadali se da ćemo biti odgovorniji. Fotografije koje nam je poslao naš čitatelj ukazuju na još jedan ekocid

A šta slikaješ pomoritadu, kažu mi danas naši mještani dok sam aparatom fotografirao prazne štekate vodičkih lokala i restorana. Neki od ugostitelja inventar su već uklonili s javnih površina, a neki će najvjerojatnije uskoro.

Vijećnici Liste našeg mista, Meri Band Valeš, Ante Juričev Grgić i Ivica Latin sazvali su danas konferenciju za medije kako bi javnost izvjestili o važnosti teme jučerašnje sjednice Otok Tijat, devastacija i nelegalna gradnja, a koja je za posljedicu imala prekid iste.

U 15 kolu 3 HNL Jug nogometaši Vodica ugostili su nogometaše NK Zmaja iz Blata. U kvalitetnoj i dinamičnoj utakmici Vodičani su slavili rezultatom 5:3 i tako upisali vrijedna tri boda.

Iako su se svi nadali da se neće dogoditi, zbog epidemiološke situacije 18. regata Jabuka koja se trebala održati od 13. do 15. studenog 2020. godine otkazana je. 

'Aktualnim prijepodnevom' i uz epidemiološke mjere, Hrvatski sabor u utorak je počeo novu sjednicu koja će potrajati do sredine prosinca i na kojoj će se, uz ostalo, donijeti državni proračun za iduću godinu.

Berba maslina umjesto zadovoljstva može vrlo lako postati traumatično iskustvo ako niste na oprezu osobito kad je riječ o poskoku, najotrovnijoj i najopasnijoj europskoj zmiji iz porodice ljutica.

Dvadesetak pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Grada Vodica jutros se okupilo u vatrogasnom domu kako bi u mirovinu ispratili profesionalnog vatrogasca Matu Udovićića (57), vatrogasca s najdužim vatrogasnim stažom.

Leccino pendolino, Krvavice, Istarska bjelica i naravno Oblice glavne su „zvijezde“ maslinika našeg sumještanina Damira Buntića. Sve je počelo prije 15 godina kada je kupio zemlju i zasadio 316 maslina u Grabovcima, u vodičkom zaleđu na 1.4 Ha

Kako se u Vodicama sve više mlađih ljudi počelo baviti nekakvim vrstama ribolova, a manje mobitelima, što je pohvalno te kako sve više to zanima i mlađu djecu da su stalno na Velikomu i Malomu parapetu i love ribe, došlo je vrijeme da se realizira dugo željena namjera vodičkog ŠRK Mali porat o učenju te iste djece kako se pravilno i stručno vežu udice, rade predvezi tj sistemi za ribolov, kako se pravilno barata sa štapom i rolom sa obale...

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close