Svi 12, 2021
Petar Grgurev

Petar Grgurev

Večeras je u prostorijama Kulturne udruge Tribunj održana početna konferencija projekta „Društveni centar Tribunj“. Naime, kako Općina Tribunj nema adekvatan prostor za djelovanje i rad lokalnih udruga, javila se potreba za istim. Kako bi se odgovorilo na ovaj problem, nositelj projekta Klub DDK ,,Jurjevgrad'' Tribunj u partnerstvu s Općinom Tribunj i Udrugom mladih''Mladi u Europskoj uniji'' odlučio je prijaviti projekt u okviru Poziva na dodjelu bespovratnih sredstava.  

Prva besplatna biciklistička tura koju provodi Turistička zajednica grada Vodica u suradnji s obrtom Karika Vodice krenula je danas ispred Turističkog ureda u Vodicama

Povećanjem broja stanovništva, broja gospodarstava i turizma rastu ugroze, što zahtjeva i određeni broj vozila u vodičkoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi. 

Brojna su pitanja kako će nam izgledati turizam u ovoj neizvjesnoj godini. Čim se vrati neki osjećaj sigurnosti i kad zavladaju vrućine svi će željeti na more i plaže. Zato sezonu trebamo dočekati spremni i prilagođeni novoj situaciji.

Kako svi najbolji svjetski nogometaši, tako i naši najbolji vodički sportaši koji žele održati formu treniraju od kuće, ili čak često – još korisnije i zdravije – radom u polju. Jedan od njih je i Franko Skočić, kapetan NK Vodice koji prvi put u 20 godina ne može zaigrati sa svojom ekipom. 

Tajnica je u Udruzi umirovljenika grada Vodica, sudjeluje u organizaciji raznih događanja, balotašica je u Petanque klubu Vodice, a davanje instrukcija školarcima iz matematike i kemije, Cviti Opat,  liječi dušu.

Dragi čitatelji, prije točno deset godina, 2. travnja 2010. na internetskoj mreži službeno je osvanuo i naš portal Infovodice. Povodom naše prve velike obljetnice urednik Petar Grgurev osvrnuo se na ove protekle godine. No, svaki rođendan je onaj poseban dan kad primamo čestitke, lipe želje ili darove, ali u ovim situacijama za vas i nas želimo samo zdravlje.

Na inicijativu mlade sumještanke Anđele Orbanić te podrške "vlasnika licence" za jauk party-Nike Juričev Barbina i glavnog promotora Igora Čičin-Karlova mještani Vodica večeras su jaukanjem na svojim balkonima „izbacili“ iz sebe sve što ih mori i tišti u ovim teškim trenucima. 
Inicijatori zadovoljni večerašnjim odazivom sumještana najavili su „Jauk na Teraci II“ za idući ponedjeljak 06. travnja, dok će kompilaciju večerašnjeg događaja postavit na Facebook grupe Vodičanke i Vodičani te Vodice u srcu i duši.

Taman prije izdavanja uputa Civilne zaštite o zabrani kretanja iz mjesta prebivališta zbog koronavirusa koji je nažalost zahvatio i našu državu; umirovljenici grada Vodica iz toplica Kalos u Veloj Luci sretno su se vratili svojim kućama 

Agencija za Obalni i linijski pomorski promet s obzirom na novonastalu situaciju donijela je plan reduciranja/smanjenje obima reda plovidbe do opoziva. Tako je novi plan plovidbe za Šibensko okružje – linija 505 Vodice – Šepurine – Prvić Luka – Zlarin – Šibenik

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close