Desto desk
Svi 12, 2021
Petar Grgurev

Petar Grgurev

U sklopu obilježavanja 23. obljetnice Vojno-redarstvene akcije Maslenica u nedjelju 17. siječnja održan je dvanaesti po redu memorijalni maraton "Da se ne zaboravi – Maslenica 2016".

Dan nakon Tehničke škole, na red su došli šibenski gimnazijalci. Više od dvjestotinjak učenika i njihovih profesora se zabavljalo u hotelu Olympia. U odličnoj atmosferi najluđe srednjoškolske zabave uživali su do ranih jutarnjih sati, a za dobru zabavu pobrinula se grupa Showlegende.

Maturalni ples generacije 2015./2016. Tehničke škole Šibenik održan je u petak 15.01.2016. u Hotelu Punta u Vodicama.

Večeras u prepunoj dvorani Hotela Olympia upriličen je tradicionalni domjenak članova i simpatizera HDZ-a.

Prije godinu dana Grad Vodice je dobio novu uređenu tržnicu sa novim izgledom koji je privlačan, sadržajan i interesantan kako za naše građane tako i za turiste.

Njezin izgled sada zahtjeva da se uredi i uskladi okolni izgled. Grad Vodice zbog toga u svom planu ima uređenje cijelog pojasa od "Barbinog kantuna" do samog autobusnog kolodvora.

Na svečanom prijemu kod gradonačelnice Branke Juričev Martinčev, Pokladni senat i Pokladni gradonačelnik Ante Radin Mačukat - Apaša preuzeli su danas ključeve grada, a s njima i vlast.

Na prvoj ovogodišnjoj akciji darivanja krvi odazvalo se 40 darivatelja od čega je 32 uspješno darovalo krv i to 5 žena i 27 muškarca. Ivas Antonio i Šprljan Luka po prvi puta su darovali krv.

Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close