Veljača 18, 2020
Renata Bastić

Renata Bastić

Udruga 'Tišnjanski tovar', Općina Tisno i Turistička zajednica Općine Tisno pozivaju na 14. Međunarodnu trku tovarov Tisno 2019. koja će se održati na glavnom Trgu Rudina u Tisnom večeras u 21 sat.

Devetnaesta po redu Večer dalmatinskih klapa u Vodicama održat će se u ponedjeljak 12. kolovoza. Po treći puta bit će natjecateljskog karaktera, a program će započeti u 21 h.

Škola nogometa NK Mladost Tribunj ponovno otvara svoja vrata, a s pripremama za novu sezonu prva će započeti selekcija mlađih pionira (U-13). Okupljanje i prvi trening održali su se već u srijedu, no mjesta još ima za sve zainteresirane koje pozivaju da im se pridruže na igralištu Rupe u Tribunju pa da zajedno krenu dalje.
I ove smo godine ukrali trenutak pažnje vodičkom spasilačkom timu na Plavoj plaži. Antonija i Ante cijelo ljeto usprkos vrućini neumorno svakodnevno nagledaju kupače, u svakom trenutku spremni priskočiti onima u nevolji.
"Sretna se budim kad znam da će mi doći netko i reći barem dobar dan, a kamoli da mi još pomogne u kući, odvede doktoru i podigne lijekove. Ovo puno znači i daje sigurnost, a za nas starce ovakav je projekt spas", priča nam 80-godišnja Kata Agatić koja hoda uglavnom uz pomoć štaka. Ona je jedna od 50 korisnika projekta “Zaželi” koji provodi Grad Vodice, a financiran je iz Europskog socijalnog fonda.
Po društvenim mrežama i profilima naših sugrađana velikom brzinom se proširila vijest o nestanku jedne djevojke uz njenu posljednju fotografiju. Srećom, upravo je pronađena.
Nije rijetkost da se netko namjeri na nečiji dobar rad i sve učini da mu takvo što i 'prisidne'. Takav slučaj potrefio je i mladog Antonia Čorića. Uložio je silan trud na Kovči, zasadio 720 smokava jer smatra da budućnosti ima mnogo u plodovima naše zemlje, a netko mu to, izgleda, želi upropastiti.
Ova regata nosi ime prema vještini jedrenja latinskim jedrom, odnosno burtižanju. Brojni zaljubljenici jedrenja i tradicije ovog kraja opet će se sastati u Šepurini na otoku Prviću. U prijateljskom ozračju odmjerit će snage svojih leuta, gajeta, batana i drugih tradicionalnih brodova, a fešta će u nedjelju, 11. kolovoza trajati cijeli dan.
Na gradilištu na kojem su početkom listopada prošle godine započeli radovi na sanaciji odlagališta neopasnog otpada Leć u Vodicama nema više puno naznaka da se radi o bivšem deponiju.
Uz titulu najbolje hrvatske amaterske glumice Vodičanka Anđela Fržop rastura i na voditeljskim projektima. Počela je još na školskim priredbama, kao studentica zarađivala dodatni đeparac te danas nema što nije vodila, od stručnih skupova, političkih, svečanih sjednica, otvaranja izložbi preko zabavnih sadržaja - glazbenih, plesnih..

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close