Prosinac 15, 2019
Suzana Suman

Suzana Suman

Pjevački zbor Lira iduće godine proslavit će 25 godina. Povodom ove obljetnice, zbor planira ući i u jedno novo razdoblje u kojem će biti više gostovanja, putovanja i suradnji s drugim zborovima.

Započeo je produženi vikend i mnogo se ljudi odlučilo iskoristiti ga za neko putovanje. Jedan od njih je i naš sumještanin, Mihael Galijot koji danas kreće na, u najmanju ruku, plemenito putovanje, odnosno hodočašće do hrvatskog grada heroja.

Jedan Vodičanin nedavno se okitio titulom prvaka na jesenskom ciklusu Šibenske rekreativne teniske lige koji je šezdesetak tenisača igralo ove jeseni na Šubićevcu. 
Riječ je o Fabijanu Šprljanu koji je, doduše s prekidima, već 20 godina u tenisu, a da je riječ o strastvenom tenisaču, uvjerili smo se u razgovoru u kojem nam je otkrio kako se počeo baviti ovim sportom, što za njega znači tenis te što ga je navelo da mu se nakon sedmogodišnje pauze vrati.

Danas se obilježava Svjetski dan štednje. Prilika je to da razmislimo o svojim navikama u tom pogledu pa iako je štednja nešto što se potiče već kod djece, danas je itekako razumno pitati “Isplati li se?”

Vrijeme je maslina i ima se čuti sa svih strana kako je ove godine relativno slab urod, a dva čovjeka koji nam o tome mogu dati relevante informacije zasigurno su Damir Buntić, maslinar i tajnik Udruge dalmatinskih uljara te Ante Duvnjak, vlasnik uljare Sveti Ivan u Vodicama.

Šibenski trubaduri, sa svojim su pjesmama i glazbom posjetili Makedoniju, a sa gostovanja su se vratili, u najmanju ruku rečeno, prepuni dojmova.

Lidl Vodice Run bila je vrlo ugodna sportska manifestacija iz mnogo razloga. Lijepo vrijeme, mnogo sportskih entuzijasta na okupu pa čak i onih najmlađih.

Tijekom 7. kreativnih dana Fausta Vrančića koje je organizirala Udruga Otok sa otoka Prvića, bili smo u prilici sudjelovati i uživati u brojnim manifestacijama i događajima. Jedna od njih, koja nam je izrazito bila zapela za oko, bila je izložba Šime Kursara, umjetnika koji svoja fascinantna djela izrađuje od raznih materijala kao što su drvo, žica ili staklo

Protekli vikend u Vodicama bio je vikend obilježen sportom. Uz Gabrin maraton koji se ove godine održavao 12. put, održao se i Lidl Vodice Run koji je okupio mnoge entuzijaste koji i inače vode aktivan život. 

Odavno su prošla vremena kada je bilo dovoljno turistima nuditi prekrasno more i ugodnu mediteransku klimu. Ponuda različitih sadržaja na našoj obali se rapidno širi, a u svijetu brzih promjena i različitih zanimljivih ideja, nimalo nije lako “iskočiti” iz prosjeka i ponuditi gostima naše županije nešto posebno što će ih iznova poticati da nam se vrate.

Foto video vijesti

  1. Foto
  2. Video
Infovodice - Informativno oglasni portal Grada Vodica

Please publish modules in offcanvas position.

Please enter your phone number
and we call you back soon

We are calling your phone

0:00

Thanks,
We will call you back soon.

Whatsapp
Pošaljite vijest ili fotografiju za portal INFOVODICE putem Whatsup-a

Kontakt

Kontakt

Close