Kolovoz 31, 2018 8529

Uhićen diler (35) u Vodicama. U kući mu pronađena trava, speed, hašiš, LSD i dosta gotovine

Ilustracija Ilustracija Paxabay
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela dilanja i omogućavanja trošenja narkotika, kazneno je prijavljen 35-godišnjak u čijoj je kući u Vodicama pronađeno preko stotinu grama raznih droga, kao i dosta novca u gotovini, doznajemo u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

 

Naime, u Odjelu kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom osumnjičenim neovlaštenu proizvodnju i promet drogama i omogućavanje trošenja droga.
Temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku, a vezano za ranije prikupljena saznanja, policijski službenici Odjela kriminaliteta droga su 30. kolovoza izvršili pretragu obiteljske kuće u Vodicama i osobnog vozila kojim se koristi 35-godišnjak, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto ukupno 85,2 g marihuane, 20,5 g amfetamina tzv. speed, 18,9 g hašiša, dva papirića droge LSD, vaga za precizno mjerenje, te 80 100 kuna i 1 125 eura, a što je sve od osumnjičenog oduzeto.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 35-godišnjak počinio ukupno jedanaest kaznenih djela preprodaje droga na području Vodica i Šibenika, kao i da je počinio ukupno pet kaznenih djela omogućavanja trošenja droge u svom domu u Vodicama.
Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan u Pritvorsku policijsku jedinicu ove policijske uprave.

Poslijednja izmjena dana Petak, 31 Kolovoz 2018 12:35
djelomob1.jpg