Listopad 29, 2018 3258 Ilustracija / Pexels

Uhvaćen dok je sa skoro 3 promila alkohola u krvi vozio Škodom po Vodicama

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Prema podacima šibenske policije u cestovnom prometu na našem području u proteklom tjednu, odnosno u vremenu od 22. do 28. listopada dogodilo se 18 prometnih nesreća, 5 prometnih nesreća u kojima je 11 osoba lakše i 1 teže ozlijeđena i 13 prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Od ukupnog broja prometnih nesreća najveći broj, odnosno njih 14 se dogodilo na području Šibenika. Na području Knina su zabilježene 3 prometne nesreće, dok je na području Drniša evidentirana 1 prometna nesreća u kojoj su 4 osobe lakše ozlijeđene.
Najveći krivci za ove nesreće su neprilagođena brzina kretanja vozila 14 i, nepoštivanje prednosti prolaska 4. Nadalje, gledano prema danima u tjednu ove prometne nesreće najčešće su se događale nedjelja 8 ,subota 6 i srijeda 4 .

Osim toga, 28. listopada oko 00,55 sati u Vodicama, ŽC6086, je zatečen 32-godišnji vozač da pod utjecajem alkohola upravlja osobnim automobilom Škoda, šibenskih registracijskih oznaka, kojom prilikom mu je izmjerena koncentracija od 2,83 g/kg alkohola u organizmu.
Vozač je zadržan u posebnim prostorijama policije do otriježnjena, nakon čega je uz Optužni prijedlog priveden Prekršajnom sudu u Šibeniku.

djelomob1.jpg