Travanj 04, 2019 4362 Ilustracija / Pixabay

Trijezan biciklist zbog neprilagođene brzine srušio alkoholiziranog biciklista i zaradio kaznenu prijavu

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)
U jučerašnjoj prometnoj nesreći oko 15,55 sati u Vodicama teže je ozlijeđen 53-godišnji slovački državljanin, kao vozač bicikla.
Do prometne nesreće je došlo kada je 40-godišnjak pri upravljanju biciklom, krećući se županijskom cestom 6286, iz smjera Kapele u smjeru Vodica,. dolaskom do raskrižja te ceste s državnom cestom D-8, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama ceste i gustoći prometa, prednjim djelom svoga bicikla udario u zadnji dio bicikla, s kojim je istom cestom u istom smjeru, pod utjecajem alkohola, upravljao 53-godišnji slovački državljanin. Nakon udara 53-godišnji vozač je zajedno s biciklom pao na svoju desnu bočnu stranu.
Protiv 40-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.
Policija još jednom upozorava bicikliste da su oni, kao i svi ostali sudionici u prometu, dužni poštivati i pridržavati se prometnih pravila i zakonskih propisa, radi svoje sigurnosti, a isto tako i sigurnosti svih drugih sudionika u prometu.
Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 04 Travanj 2019 14:19
djelomob1.jpg