Srpanj 26, 2019 3513 Ilustracija / Pixabay

Dolijali maloljetnici koji su po Vodicama i Jezerima krali bicikle

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom osumnjičenim za dvije krađe na štetu 44-godišnjakinje i 41-godišnjaka, 19-godišnjakom osumnjičenim za krađu na štetu 48-godišnjaka, dok je drugi maloljetnik osumnjičen za krađu na štetu 49-godišnjaka.
Prvoosumnjičeni maloljetnik i osumnjičeni 19-godišnjak su 19. srpnja u Vodicama zatečeni da upravljaju biciklima, koje su odbacili nakon što su uočili policijske službenike, dok je drugoosumnjičeni maloljetnik 17. srpnja u Vodicama također zatečen pri vožnji bicikla koji je odbacio nakon što je uočio policijske službenike.
Kriminalističkim istraživanjem na te okolnosti je utvrđeno da je prvoosumnjičeni maloljetnik tijekom ovog mjeseca u Jezerima 44-godišnjakinji i 41-godišnjaku iz dvorišta otuđio bicikle, a osumnjičeni 19-godišnjak je u tom vremenu u tom mjestu otuđio bicikl 48-godišnjaku, dok je drugoosumnjičeni maloljetnik u noći 15./16. srpnja u Vodicama 49-godišnjaku otuđio bicikl.
Tijekom kriminalističkog istraživanja svi otuđeni bicikli su kod osumnjičenih pronađeni, oduzeti i biti će vraćeni oštećenim osobama.
Protiv osumnjičenih će, Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, biti podnijete kaznene prijave. .
djelomob1.jpg