Kolovoz 09, 2019 3120 ilustracija: Pixabay.com

Pritvoreni i Talijani koji nisu platili hotelske račune

Pritvoren nasilnik koji je teško ozlijedio 45-ogodišnjakinju i prijetio njenom suprugu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Jučer je u Vodicama dovršeno kriminalističko istraživanje nad Talijanima koji nisu platili hotelske račune, kao i nad osumnjičenim za nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Također, opet su prijavljene dvije provale.
U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim i 58-godišnjim talijanskim državljanima osumnjičenim za prijevaru na štetu tvrtke sa sjedištem u Šibeniku.
Osumnjičeni su, s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi, u vremenu od 26. do 29. srpnja u Srimi koristili hotelske usluge oštećene tvrtke, nakon čega su bez najave i plaćanja računa od 4.298.80 kuna napustili hotel. Također, u ovoj Policijskoj postaji je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom osumnjičenim za nanošenje teških tjelesnih ozljeda na štetu 45-godišnjakinje i prijetnju na štetu 50-godišnjaka.
Osumnjičeni i oštećena su se 25. srpnja u Murteru, zbog neriješenih imovinsko pravnih odnosa i zbog netrpeljivosti, verbalno, a potom i tjelesno sukobili, pri čemu je osumnjičeni oštećenu teže ozlijedio. Nakon ovog sukoba je došlo do verbalnog sukoba između osumnjičenog i 50-godišnjeg supruga oštećene, kojom prilikom mu je osumnjičeni ozbiljno prijetio da bi ga ustrašio ili uznemirio. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju on, ali i osumnjičeni Talijani su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. Prijavljene su i dvije provale na našem području. Naime, između 5. i 8. kolovoza u Vodicama je nepoznati počinitelj provalio u apartman 75-godišnjakinje iz kojeg ništa nije ukradeno, dok je u noći 7./8. kolovoza u Srimi nepoznati počinitelj provalio u apartmane iz kojih je 35-godišnjem i 55-godišnjem mađarskim državljanima ukrao novac. Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija postupa s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.
djelomob1.jpg