Kolovoz 16, 2019 4116

Napad na službenu osobu: U Tribunju 49-godišnjak silom spriječio policijskog službenika u obavljanju dužnosti

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom osumnjičenim za prisilu prema službenoj osobi, na štetu policijskoj službenika ove Policijske uprave.

Osumnjičeni je 15. kolovoza oko 3 sata u Tribunju, prilikom remećenja javnog reda i mira od strane više osoba u alkoholiziranom stanju, uporabom sile spriječio policijskog službenika u obavljanju službene radnje koja je u okviru njegovih ovlasti.
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku.

U istoj Policijskoj postaji je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom 31-godišnjaka osumnjičenim za krađu na štetu 22-godišnjakinje.
Osumnjičeni su 14. kolovoza u večernjim satima u Tisnom iz otključane sobe oštećenoj otuđili 7.900 kuna, 175 EUR-a i 1dolar.
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su, uz kaznenu prijavi, predani pritvorskom nadzorniku.

Također, dovršeno je i kriminalističko istraživanje i nad 36-godišnjakom osumnjičenim za krađu na štetu 34-godišnje slovačke državljanke.
Osumnjičeni je 24. srpnja u Vodicama iz sporedne zgrade u sklopu hotela oštećenoj otuđio mobitel i ženski ručni sat. Tijekom kriminalističkog istraživanja kod osumnjičenog je pronađen i oduzet otuđeni mobitel, koji će biti vraćen oštećenoj.
Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava.

djelomob1.jpg