Studeni 22, 2019 5258 Ilustracija / Pixabay

Radniku na benzinskoj pumpi prijetio pištoljem, prilikom istrage u kući mu pronašli streljivo i marihuanu

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom  osumnjičenim za prijetnju 21-godišnjaku. 

Osumnjičeni je 21. studenog oko 1,10 sati u Vodicama na benzinskoj pumpi, u vrijeme dok je oštećeni radio, ozbiljno mu prijetio da će njega i njegovu obitelj usmrtiti, ukoliko ne bude surađivao s njim u cilju pronalaska određene osobe. Tom prilikom osumnjičeni je posjedovao vatreno oružje, što je kod oštećenog izazvalo dodatan strah i uznemirenost.  

Tijekom kriminalističkog istraživanja, po nalogu Županijskog suda u Šibeniku u Vodicama je pretražena kuća i vozilo koje koristi osumnjičeni, kojom prilikom je u kući pronađen i od osumnjičenog oduzet pištolj s dva spremnika i 13 komada pripadajućeg streljiva, 47.7 grama bruto težine zelene biljne materije karakteristične za drogu marihuanu, što sve je osumnjičeni neovlašteno posjedovao. . 

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu, predan pritvorskom nadzorniku ove uprave. Protiv osumnjičenog je podnijet Optužni prijedlog po Zakonu o oružju i Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga. 

djelomob1.jpg