Svibanj 07, 2020 3281

Strava u Šibeniku, u Kninu pokušalo ukrasti auto iz dvorišta, u Golubiću razbilo školska vrata

Muškarac (45) silovao 51-godišnjakinju u njenom stanu

Muškarac (45) silovao 51-godišnjakinju u njenom stanu Ilustracija: Pixabay.com
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za silovanje na štetu 51-godišnjakinje, doznajemo od Marice Kosor, glasnogovornice PU šibensko-kninske.

Osumnjičeni je 1. svibnja oko 19.30 sati u Šibeniku u stanu kojega koristi oštećena, bez njezina pristanka izvršio spolni odnošaj i s njim izjednačenu spolnu radnju. 
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske. 

Također, u Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom osumnjičenim za oštećenje tuđe stvari na štetu Osnovne škole Knin. 
Osumnjičeni je u noći 9. travnja u Golubiću na tamošnjoj područnoj školi na ulaznim vratima razbio staklo. Nastala šteta je procijenjena na 300 kuna. 
Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. 

Proteklog dana na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, je prijavljena krađa u pokušaju u Kninu, gdje su nepoznati počinitelji 7. svibnja oko 00.15 sati iz dvorišta kuće pokušali otuđiti osobni automobil 37-godišnjaka.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide s ciljem otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.
                                                                                                      

djelomob1.jpg