Ožujak 26, 2014 4011

Priveden Vodičanin: Za psa je vezao šipku i bacio ga u more

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Muškarac (41) je ubio mješanca opasnijih pasmina jer je bio agresivan. Napadao je susjede i njihove ljubimce zbog čega su ga se vlasnici htjeli riješiti.

pas

Policija je otkrila okrutnog ubojicu psa čije je tijelo, zavezano konopom za metalnu šipku, prošlog tjedna pronađeno u moru na Martinskoj kraj Šibenika.
Riječ je o 41-godišnjaku iz Vodica za kojeg je utvrđeno da je početkom ožujka usmrtio psa svoje supruge. Kako saznajemo, psa je ubio jer je bio agresivan. - piše portal 24sata.hr

Problemi s njim trajali su duže vrijeme. Bio je nemiran, napadao je susjede i njihove ljubimce, zbog čega ga se 41-godišnjak u više navrata pokušao riješiti. Nije ga mogao nikome pokloniti, jer takvog psa nitko nije htio, pa ga je nekoliko puta odveo daleko od Vodica i izbacio ga iz automobila. Životinja bi se, međutim, svaki put vratila kući.

Raspadajuću lešinu su u moru pronašli ribiči. Pas je bio čipiran pa nije bilo teško naći vlasnicu, koja je policiji ispričala što se dogodilo. Protiv njenog supruga će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta prijava zbog kaznenog djela ubijanje ili mučenje životinja, te mu prijeti zatvorska kazna u trajanju do dvije godine. (Izvor vijesti i foto: 24 sata - Link na izvorni članak i više fotografija: http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/priveden-vodicanin-za-psa-je-vezao-sipku-i-bacio-ga-u-more-359360)

Također, u Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom iz Vodica osumnjičenim za lažno prijavljivanje kaznenog djela.

Utvrđeno je da je osumnjičeni 19. ožujka u ovoj Policijskoj postaji, zbog nesporazuma oko plaćanja prodanog motocikla Gilera Runner, lažno prijavio njegovu krađu, iako je znao da to nije istina.
Osumnjičeni će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg