×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 934
Travanj 05, 2014 3482

Iz biltena Policijske postaje Vodice: Prisila nad službenom osobom i lažno prijavljivanje kaznenog djela

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Dana 05.04.2014.god. u PP Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom iz Vodica, kojim je utvrđeno da je počinio kazneno djelo Prisila nad službenom osobom, a kriminalističkim istraživanjem nad drugim 19-godišnjakom iz Vodica, utvrđeno je da je počinio kazneno djelo Lažno prijavljivanje kaznenog djela.

Prvo osumnjičeni je dana 04.04.2014.god. oko 10.30 sati upravljao neregistriranim mopedom državnom cestom D-8, kada na raskrižju sa državnom cestom D-27 nije stao na znak „STOP" policijskog službenika Postaje prometne policije Šibenik, već je nastavio vožnju u smjeru mjesta Zaton.

 

Policijski službenik sa službenim motociklom sustigao je moped i kada mu je rukom dao znak da stane, osumnjičeni vozač ga je u drugom pokušaju sa rukom odgurnuo od sebe u namjeri da ga obori sa motocikla.

Drugo osumnjičeni je u Policijskoj postaji Vodice podnio prijavu za kazneno djelo krađe mopeda sa kojim je upravljao prvoosumnjičeni, dok je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je moped dao na korištenje prvoosumnjičenom. Dana 05.04.2014.god. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju u Pritvorsku policijsku jedinicu doveden je prvoosumnjičeni i drugoosumnjičeni.

Foto: Ilustracija

Poslijednja izmjena dana Petak, 16 Svibanj 2014 21:05
djelomob1.jpg